Az Ethereum és a Bitcoin ára lefelé, miközben az új mémérme a Raboo előértékesítése megközelíti az 1 millió dollárt

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin és az Ethereum 2024 első negyedévében megkönnyítette a piac egészére kiterjedő rallyt.

A második negyedév kezdete óta ezek a top tokenek komoly eséseket szenvedtek el, ami a Bitcoin feleződésének tudható be.

Emiatt gyakran ez a tökéletes pillanat az előértékesítésbe és más biztonságos opciókba való befektetésre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Raboo egy új koncepció, amely azt ígéri, hogy megzavarja a DeFi iparágat, az előrejelzések szerint a folyamatban lévő előértékesítés során 210%-os, a különböző kriptotőzsdékre történő bevezetéskor pedig 100x-os növekedést ígér.

Íme, miért érdemes felugrani a hype vonatra.

Az Ethereum elmarad a mainnet változások és a likvid piacok közepette

Az Ethereum (ETH) legalább 18%-kal esett a cikkírás idején. Nagyon sok minden történik az ETH hálózaton belül a Dencun frissítés végrehajtása óta. Az Ethereum egy ideje már finomításon megy keresztül.

A Proof-of-Stake konszenzusmechanizmusra való áttérés óta az Ethereum (ETH) proto-dankshardingot is bevezetett a skálázhatóság és a dApp-ok tranzakcióinak javítása érdekében.

Ezenkívül a piacok továbbra is likvidálódhatnak, mivel a Fear and Greed Index 60-as értéket mutat, és az abnormális semleges tartományban függ.

A piaci kapitalizáció is 400 milliárd dollár alá esett, mivel az Ethereum a 3000 dolláros régió körül kereskedik.

Az Ethereum talán az AI szektorban is terjeszkedni szeretne, mivel a hivatalos X oldalára egy álláshirdetést tett ki AI és ETH rajongók számára.

A Bitcoin árfolyama szenved a Bitcoin feleződése előtt

A Bitcoin legnagyobb állandó kripto eseménye, a Bitcoin felezés április 20-án kerül megrendezésre.

Ez a jelentős esemény, amely körülbelül négyévente történik, felére csökkenti a bányászati kifizetéseket, blokkonként 6,25-ről 3,125 bitcoinra.

Történelmileg a felezési események az új Bitcoin tokenek korlátozott kínálata miatt árnövekedést eredményeztek.

Az idei feleződés ráadásul egybeesik a Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) megjelenésével, ami új dinamikát indít el, ami megváltoztathatja a befektetési stratégiát és a piaci likviditást.

A nap közeledtével a várakozás és az izgalom tovább nő, a kriptoközösség pedig nagy figyelmet fordít a Bitcoin árfolyamának a szélesebb piacra gyakorolt potenciális hatására.

A mémek és az AI jövője: Raboo

Csak néhány kriptopénz vállalkozás nyújt valóban valós hasznosságot a kriptobálnáknak világszerte.

A Raboo a felhasználókra helyezi a hangsúlyt azzal, hogy számos lehetőséget biztosít az ökoszisztémához való hozzájárulásuk jutalmazására.

A társadalmi legitimitást és a kripto befektetők elismertségét egyaránt növeli a részvétel előmozdítása.

A $RABT tokenek 0,0036 dolláros árával a Raboo vonzó áron érhető el mind a befektetők, mind a kripto újoncok számára.

A feltörekvő projekt több mint 910.000 dollárnyi összegyűjtött pénzzel büszkélkedhet, több mint 4000 regisztrált taggal.

A Raboo (RABT) azon kevés kezdeményezések egyike, amely ötvözi a DeFi technológiát, az AI kompetenciát és a mémkultúrát.

A Raboo emellett az Ethereum blokkláncra épül, és annak biztonságát használja a felhasználók vagyonának védelmére.

A Raboo bebizonyította, hogy 2024-ben nagy nyereségre lehet szert tenni, ami jelentős befektetői érdeklődést generált az előértékesítési fázisban.

Következtetés

A befektetőknek mindig olyan tokeneket kell befogadnia, amelyek függetlenek az aktuális Ethereum- és Bitcoin-áraktól.

A $RABT előértékesítés jövedelmező lehetőséget biztosít a befektetők számára, hogy szórakozzanak és mégis nyereséget termeljenek.

A Raboo viharszerűen meghódítja a piacot, és hosszú távon is domináns marad, tekintettel a széleskörű hasznos szolgáltatásaira.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt.

Weboldalhttps://rabootoken.com/

Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!