Az Ethereum átlépte a 4000 dollárt – Mennyi idő múlva lesz az ATH?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

A hetek óta tartó folyamatos árfolyam-emelkedést követően az Ethereum (ETH) sikeresen átlépte a 4000 dolláros árfolyamküszöböt.

Ez az eredmény nemcsak a 4000 dolláros zóna visszaszerzését jelenti az ETH számára, hanem azt is jelzi, hogy az altcoinok királya új történelmi csúcsot érhet el.

Az Ethereum árfolyamának napi időkeretben történő vizsgálata azt mutatta, hogy e cikk írásakor az Ethereum több mint 3,8%-os emelkedéssel átlépte a 4000 dolláros határt.

A történelemben visszatekintve, az ETH utoljára 2021 októbere és decembere között érte el ezt az ársávot, ami egybeesett az előző, 4.878 dolláros történelmi csúcsával.

Emellett a Relatív Erősség Indexének (RSI) elemzése erős túlvett tendenciát mutatott, az RSI meghaladta a 80-as értéket. Ez erős bullish trendre utalt a túlvásárolt állapotban.

Az RSI sajtóidőbeli értékét tekintve az árfolyamkorrekció küszöbön állhat, mielőtt az ETH újra felfelé ívelő pályára állna az új történelmi csúcs felé.

Az Ethereum profitban 90%-ot lép át

Az Ethereum 4000 dolláros árfolyamküszöböt meghaladó emelkedése kaszkádszerűen hatott a nyereséges állapotban lévő teljes kínálatra.

A Santimenten keresztül a Total Supply in Profit azt mutatta, hogy a cikkírás idején a mutató 128 millió felett volt, ami a kínálat több mint 95%-át teszi ki.

Ez az első alkalom, hogy az ETH kínálatának jelentős része nyereséges állapotban volt.

A 2022-es csökkenés után, amikor a kínálat nagy része veszteséges volt, ez a mostani elmozdulás jelentős pozitív fordulatot jelentett a piaci hangulatban.

További pozitív Ethereum-hangulat növelő

A közelmúltban az Ethereum Funding Rate is megugrott, és március 5-e óta a legpozitívabb szintet érte el.

A Coinglasson keresztül végzett elemzés kimutatta, hogy e cikk írásakor a Funding Rate 0,07% körül volt.

Ez a második legmagasabb Funding Rate volt közel egy éve, ami a vásárlói agresszió növekedését jelzi.

Ezzel egyidejűleg az Ethereum Open Interest több mint egy éve a legmagasabb szintre emelkedett. E cikk írásakor az Open Interest meghaladta a 13 milliárd dollárt.

A kereskedők pozitív hangulatát jelezte a derivatívák e megugrása, ami az Ethereum jelenlegi árszintjének meghaladásába vetett bizalom növekedését tükrözi.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!