Az Avalanche, a Solanával és a BlastUP-al 30-szoros növekedés előtt áll

-


Vendégbejegyzés


A kriptoközösség szempontjából izgalmas kilátásokkal kecsegtet egy elemző, aki szerint az Ethereum ára elérheti a 10.000 dollárt.

Ez a várt árrobbanás kiegészíti a többi kriptovalutát, mint az Avalanche, Solana és BlastUP, amelyek szintén jelentős növekedést jósolnak.

A kriptopiacon bekövetkezett dinamikus váltás kiemeli az időszerű elemzéseink és meglátásaink fontosságát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BlastUP előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: A kriptoipar következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrégiben nagy port kavart a kriptovilágban a feje tetejére állított elővásárlásával, amely néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze.

blastup

A projekt nagy port kavar, és egyre több korai befektetőt vonz, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját.

A BlastUP dübörgő sikerre készül, és tervei szerint a Web3 eszközöket AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszát futtatja, amely a BlastUP tokeneket kínálja a legalacsonyabb áron.

Ha ezeket a tokeneket most 0,05 dollárért vásárolod meg, akkor 0,05 dolláros bőséges kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP érmék birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

Az elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat a projekt mögött mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben való egyszerű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony launchpad platformjává váljon.

A BlastUP széleskörű ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

Az Avalanche webes pénztárca leállása hatással lehet az árakra, de ígéretes a jövőbeli növekedés szempontjából

Az Avalanche döntése, hogy leállítja a webes pénztárcáját, enyhe instabilitást hozhat. A hozzáférhetőség hirtelen változása áringadozáshoz vezethet.

Mivel a jelenlegi árfolyam 47 dollár körül mozog, a rövid távú csökkenések tesztelhetik a 33,98 dolláros támaszszintet, illetve potenciálisan a 26,97 dolláros szintet, ha a hangulat inkább az aggodalom felé hajlik.

Ennek ellenére az ehhez hasonló visszaesések vásárlási lehetőséget jelenthetnek az alkalmi befektetők számára.

Ez a fejlemény hosszú távon előnyösnek bizonyulhat az AVAX számára. A technikai mutatók ígéretes jeleket hordoznak, a Moving Average Convergence Divergence „Vételi” jelzést ad, míg a 100 napos mozgóátlag szintén vételi területen van 37,40 dollárnál.

A lehetséges ellenállás 46,32 és 51,66 dollárnál várakozik, amennyiben a visszapattanás bekövetkezik.

Az Avalanche folyamatban lévő átmenetei összességében átmeneti akadályokat jelenthetnek, de ígéretesek a jövőbeli növekedés szempontjából is.

A Solana árelemzése: A SOL bikás a szórakoztatóipari forradalom akadályai közepette

A SOL árfolyama 144,65 dolláron a 142,72 dolláros közvetlen ellenállási szint közelében van.

A Vizion Protocol forradalmasítja a szórakozást a Solana platformon, ami a megnövekedett használatot és a második ellenállási szintre, a 159,73 dolláros szintre emelkedhet.

A Solana fellendülése hosszú távon fennmaradhat, tekintettel a szórakoztatóiparban való széleskörű hasznosságára, amelyet a 99,27 dolláros 100 napos mozgóátlag vételi jele is támogat.

A fenntartások azonban a közvetlen akadályokra összpontosítanak. Noha a Solana jelenlegi árfolyama meghaladja a legközelebbi, 100,87 dolláros támaszszintet, a visszaesés nem zárható ki.

Ha ez a forradalom nem generál azonnali hatásokat, rövid távú visszahúzódást láthatunk, esetleg a 76,03 dolláros közvetlen vagy akár második támaszszint felé.

Az RSI, a Stochastic RSI Fast és a 10 napos mozgóátlag indexek semleges álláspontot sugallnak, ami óvatosságot sugall a potenciális volatilitással szemben.

Következtetés

Míg az Avalanche és a Solana egyaránt ígéretes, jelentős potenciállal rendelkező növekedési eszközöket képvisel, a BlastUP, amely az innovatív Blast ökoszisztéma része, a közelmúltbeli előértékesítési sikerek alapján a legnagyobb potenciállal rendelkező projektként tűnik ki.

Az egyedi koncepció és a csapat elhivatottsága a vonzerejének kulcsfontosságú elemei, és a launchpad ambiciózus ütemterve robbanásszerű növekedésre utal.

A többi érme lenyűgöző útja ellenére úgy tűnik, hogy a BlastUP az, amely valóban fel fogja lobbantani a kriptoterületet.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!