Az Ethereum átlépte a 2.000 dolláros szintet

-

Az Ethereum figyelemre méltó árfolyammozgásnak volt tanúja, átlépte a 2000 dolláros határt.

A jelentős piaci aktivitás egybeesik azzal, hogy az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin nemrég 50 ETH-t, körülbelül 106.000 dollár értékben, átutalt a Coinbase Custody-ra.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen átutalás önmagában nem utal az eszközök eladási szándékára; ehelyett inkább egy biztonsági stratégiai lépést vagy egy szélesebb pénzügyi stratégia részét tükrözheti.

A Coinbase Custody a Coinbase által kínált szolgáltatás, amely kifejezetten a kriptopénzeszközök biztonságos tárolására szolgál.

Intézményi ügyfeleket céloz meg, és számos funkciót kínál, többek között biztosítási fedezetet és harmadik fél által végzett ellenőrzést.

A szolgáltatás arra épül, hogy biztonságos menedéket nyújtson a nagy kriptopénz-állományok számára, távol a tőzsdei tárcákkal járó kockázatoktól.

Az olyan neves személyiségek, mint Buterin pénzeszközök átutalása gyakran felhívja magára a figyelmet, ami potenciálisan befolyásolhatja a piaci hangulatot.

ethereum
Forrás: tradingview.com

Azonban az Ethereum árfolyamának emelkedését kizárólag ezeknek az átutalásoknak tulajdonítani túlzott leegyszerűsítés lenne.

Számtalan tényező járul hozzá a kriptovaluták árdinamikájához, beleértve a befektetői hangulatot, a piaci trendeket és az ökoszisztémán belüli jelentős fejleményeket.

Ilyen fejlemény például az a hír, hogy a BlackRock, a világ legnagyobb vagyonkezelője egy olyan tőzsdén kereskedett alap (ETF) létrehozását vizsgálja, amely az Ethereum is tartalmazná.

Ez a lépés alátámasztja a kriptovaluták iránti növekvő érdeklődést és elfogadottságot az intézményi befektetők körében.

A BlackRock elköteleződése az Ethereum iránt bizalmi szavazatként értékelhető, ami potenciálisan még több intézményi pénzt vonzhat a kriptopénzek területére, és hozzájárulhat az ETH bikás lendületéhez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ugyanakkor az Ethereum növekedése a kriptovaluták iránti növekvő intézményi érdeklődés szélesebb körű trendje közepette következik be.

Ahogy a hagyományos pénzügyi szervezetek keresik a digitális eszközökkel szembeni kitettséget, a piac valószínűleg tovább fog bővülni és fejlődni.

Olvastad már? A Bitcoin a 40.000 dollárral néz farkasszemet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!