Az Avalanche napi aktív címei megugrottak

-

Az április az Avalanche (AVAX) hálózat számára az idei év eddigi legjobb hónapjának bizonyult.

A hálózat több szempontból is erőteljes növekedést ért el, beleértve a napi aktív címeket, amelyek április eleje óta agresszíven nőttek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Avalanche napi aktív címei január és március között a 45.000-es tartomány alatt maradtak.

A hálózat azonban robbanásszerű növekedésnek indult, különösen az utolsó három hétben, amikor a napi aktív címek száma 80.000 fölé emelkedett.

Forrás: Artemis.xyz

De mi az oka ennek az agresszív növekedésnek? Az Avalanche legutóbbi jelentéseit megvizsgálva kiderül, hogy a robbanásszerű címnövekedés az alhálózatok agresszív telepítésével függhet össze.

Ez viszont több előnyt hozott a hálózatba, így több felhasználói aktivitást. Az Avalanche alhálózatai különösen a játékokkal kapcsolatos projektek érdeklődését keltették fel.

A hálózat április 18-án jelentette be, hogy a MeritCircle.io nevű játék DAO jelenleg is fejleszt egy alhálózatot a Beam hálózatához. Ez utóbbi jelenleg WEB3 játékokat fejleszt.

Ez a fejlemény az Avalanche-t olyan helyzetbe hozza, hogy kiaknázza a növekedési lehetőségeket a gyorsan fejlődő WEB3 játékszegmensben. Ez utóbbi az egyik legígéretesebb szegmens.

Az Avalanche alhálózatok iránti növekvő kereslet alátámasztja a hálózat javuló kilátásait. Ennek eredményeképpen a hálózat fejlesztési tevékenysége emelkedő pályára állt.

Forrás: Santiment

Az Avalanche fejlesztési aktivitása a cikk időpontjában az elmúlt négy hétben a legmagasabb volt.

Az AVAX a korábbi erős emelkedés után zuhan le a mélybe.

A napi aktív címek növekedése az elmúlt három hétben hozzájárult ahhoz, hogy az AVAX-ba beáramlott a likviditás.

Ennek eredményeképpen az árfolyama 28%-os rallyt produkált egy hónapos szinten, és 21.57 dolláron tetőzött.

Az elmúlt 24 órában azonban nagymértékű eladást jegyzett, ami a 19.10 dolláros sajtóidős árfolyamra szorította.

Avalanche
Forrás: tradingview.com

Az AVAX eladási nyomása nem meglepő, figyelembe véve a korábbi erős rallyt, amely a túlvásárolt zónába tolta.

Az áresés az elmúlt 24 órában bekövetkezett erőteljes volumencsökkenés után következett be.

Ez arra utalhat, hogy a vevők elfogytak, ami megnyitotta az utat a medvék előtt, hogy átvegyék a hatalmat, amit az erős profitkivonás táplált.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az AVAX súlyozott hangulata a medvés eredmény ellenére is magas maradt. Ez arra utal, hogy az AVAX befektetői még mindig optimisták a kilátásokkal kapcsolatban.

Ennek oka, hogy a növekvő alhálózatok és a hálózati kereslet megalapozza a hosszabb távú potenciált.

zeta

Olvastad már? Jim Cramer tweetje felkeltette a kriptoközösség figyelmét

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!