Az amerikai elnökjelölt szerint egy nukleáris háború mindenkire hatással lenne

-

Robert F. Kennedy Jr. arra figyelmeztette a választókat, hogy egy esetleges orosz-amerikai atomháborúnak rendkívüli következményei lennének.

RFK egy tweet-sorozatban osztotta meg az aggályait, egy tavaly augusztusban publikált tanulmányra hivatkozva.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emellett egy videót is megosztott, amely egy ilyen háború következményeit mutatta be, a jelenlegi ismeretek alapján.

Ebben elmondják, hogy egy kiterjedt atomháború megközelítőleg 5 milliárd áldozatot követelne, és az USA, Európa, Oroszország, valamint Kína lakosságának a 99%-a eltűnne.

A tweetjeiben megosztott videót a rendelkezésre álló, nem titkosított adatok segítségével hozták létre a kutatók, egy orosz-amerikai totális háború forgatókönyve alapján.

„Értelemszerűen nem tudjuk, hogy pontosan hányan is élhetnének túl egy ilyen háborút, de ha csak megközelítőleg olyan rossz, mint amilyennek a tudósok elmondják, akkor biztosra vehetjük, hogy ennek a háborúnak nem lennének győztesei. Csak vesztesek. Biden és a kormánya ezt kockáztatja, ha továbbra is lehetővé teszik az ukrajnai háború eszkalálódását.”

RFK az amerikai Nemzetbiztonsági Tanács tagja, Fiona Hill, és a korábbi izraeli miniszterelnök, Naftali Bennett információira hivatkozva elmondta, Oroszország és Ukrajna megegyezésre jutottak volna a béketárgyalások során, még a tavaly márciusban.

Ez alapján Ukrajna visszakapta volna a támadás előtti területeit, cserébe el kellett volna fogadnia, hogy nem csatlakozik a NATO soraiba.

RFK szerint viszont időközben megérkeztek a washingtoni és londoni szakértők, és szétzilálva a megegyezést elkezdték a háború meghosszabbítását.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A múlt hónapban úgy fogalmazott, hogy Biden háborúra készül Oroszországgal, ennek tudható be, hogy elrendelték a tartalékosok részleges mozgósítását, az Operation Atlantic Resolve művelet keretein belül.

Számos szakértő véli úgy, hogy a harmadik világháború valamilyen szinten már elkezdődött, vagy a küszöbön áll.

Az Orosz Biztonsági Tanács vezető-helyettese, Dmitry Medvedev elmondta, az Ukrajnának nyújtott nyugati, közvetlen katonai segítség közelebb hozza a világháború lehetőségét.

Olvastad már? A Bitstamp felfüggeszti 7 altcoin kereskedését

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!