A Bitstamp felfüggeszti 7 altcoin kereskedését

-

A közelgő változások várhatók a Bitstamp kriptovaluta tőzsdén az Egyesült Államokban élő felhasználók számára.

2023. augusztus 29-től kezdve a tőzsde felfüggeszti az AXS, CHZ, MANA, MATIC, NEAR, SAND és SOL kriptovaluták kereskedését az Egyesült Államokbeli ügyfelek számára, és megszünteti az ezekre a eszközökre vonatkozó összes meglévő rendelést.

Ezen határidő után a Bitstamp platformon már nem lesz lehetőség az említett kriptovaluták kereskedésére az Egyesült Államokban élő felhasználók számára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitstamp Kriptovaluta Tőzsde 7 Kriptovaluta Kereskedését Felfüggeszti Az Egyesült Államokbeli Ügyfelek Számára a Szabályozási Környezet Változása Miatt

A Bitstamp azt mondja, hogy a döntés része egy folyamatos értékelésnek a kriptovaluta kínálatával kapcsolatban, figyelembe véve az Egyesült Államokban változó szabályozási környezetet.

Az új rendelések az említett hét kriptovalutára augusztus 29-én lesznek letiltva, és meglévő rendeléseket is törölnek az érintett eszközök esetében.

Azonban az amerikai ügyfelek továbbra is tartani fogják ezeket az eszközöket a Bitstamp számláikon, és bármikor kivehetik azokat.

A tőzsde azt javasolja, hogy a felhasználók bármilyen kívánt vételi vagy eladási rendelést hajtsanak végre az érintett eszközökre még az augusztus 29-i határidő előtt, hogy zökkenőmentes átmenetet biztosítsanak a kereskedési szünet alatt.

Az említett dátum után az AXS, CHZ, MANA, MATIC, NEAR, SAND és SOL kriptovalutákhoz kapcsolódó kereskedés véglegesen letiltásra kerül az Egyesült Államokbeli Bitstamp ügyfelek számára.

Annak ellenére, hogy az említett eszközöket kivezeti az amerikai ügyfelektől, a Bitstamp megjegyzi, hogy továbbra is akár 30 elérhető kriptovalutát fog kínálni kereskedésre a platformján.

A tőzsde hangsúlyozza, hogy elkötelezett marad a széles körű kereskedési lehetőségek nyújtása mellett, még a kereskedési szünet időszakában is az amerikai felhasználók számára.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bitstamp nem az első nagy kriptovaluta platform, amely az Egyesült Államok szabályozási környezete miatt vonja vissza bizonyos eszköztámogatásokat.

Az idén korábban olyan kereskedési platformok, mint az Etoro, a Robinhood és a Bakkt is eltávolították a támogatást bizonyos kriptovalutákkal kapcsolatban.

A szigorú szabályozási környezet sok tőzsdét arra kényszerített, hogy korlátozza kínálatát az amerikai szabályoknak való megfelelés és a potenciális jogi problémák elkerülése érdekében.


Olvastad már? A Binance engedélyt szerzett El Salvadorban

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: Ivan Radic

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!