Az Amazon 100 millió dollárt fektet az AI oktatásába

-

Az Amazon, mint az egyik vezető e-kereskedelmi óriás, ambiciózus vállalkozásba kezdett az mesterséges intelligencia (AI) területén.

Az Amazon Web Services (AWS) jelentős, 100 millió dolláros beruházással létrehozza az AWS Generative AI Innovation Center-t.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az új kezdeményezés azon célozza, hogy segítse ügyfeleit a legújabb AI termékek létrehozásában és implementálásában.

Az AWS Generative AI Innovation Center megalapítása

Az AWS Generative AI Innovation Center az Amazon legújabb AI területén tett erőfeszítésének alapjául szolgál.

Az Amazon jelentős beruházásának köszönhetően a központ azzal a céllal jött létre, hogy kapcsolatot teremtsen az Amazon saját AI és gépi tanulás szakértőivel.

Az elsődleges cél az egyedi alkalmazások létrehozásának ösztönzése generatív AI technológiák felhasználásával különböző ágazatokban, mint például az egészségügy, pénzügyi szolgáltatások és gyártás.

Az Amazon a Highspot és a Twilio vállalatokat is bevonja, akik mindketten értékesítési és marketing szoftvereket nyújtanak, mint a központ innovatív szolgáltatásainak korai felhasználóit.

E kezdeményezés elsődleges célja az AWS hatékonyságának és befolyásának növelése a felhőszolgáltatások terén.

Az Amazon azon törekvése, hogy potenciális ügyfelek az AWS-t válasszák a generatív AI alkalmazások fejlesztéséhez.

E kezdeményezés stratégiai lépés azáltal, hogy versenytársává válik a Microsoft Azure-nek, amely a ChatGPT létrehozójával, az OpenAI-vel való együttműködésével jelentős népszerűséget szerzett, valamint az Alphabet Google-jának, aki úttörő ezen az új területen.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Az Amazon hosszú távú elképzelése az AI versenyben

Az AWS vezérigazgatója, Adam Selipsky, a bejelentés részeként hangsúlyozta az Amazon elkötelezettségét a generatív AI technológiák szélesebb ügyfélkör számára való hozzáférhetővé tétele iránt.

Célja az ügyfelek segítése az AI alkalmazások valós használatában, amelyek a puszta eszmecserén túlmutatnak.

Az Amazon korábban bevezette a generatív AI eszközeit. Azonban a reakciók eltérőek voltak, mivel néhány megfigyelő és ügyfél bizonytalannak találta a bejelentést.

Spekulációk merültek fel, miszerint az Amazon bejelentése válasz az AI versenyben tapasztalt Microsoft és Google lemaradására.

Az Amazon azonban elutasítja ezeket az állításokat, és megerősíti, hogy generatív AI eszközei készen állnak ügyfelek tesztelésére és visszajelzésére.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Adam Selipsky bizakodó a cég stratégiai helyzetében, és úgy véli, hogy az AI verseny jelenlegi állapota csak néhány lépés a hosszú távú maratonban.

Az AWS Generative AI Innovation Center megalapítása jelzi az Amazon határozott lépését a gyorsan fejlődő generatív AI piacán.

A generatív AI népszerűsége, amely képes új képeket, szövegeket, hangfelvételeket és videókat létrehozni a nagy adatmennyiségek elemzésével, számos vállalat érdeklődését felkeltette.

Valójában a Bloomberg Intelligence elemzője, Mandeep Singh becslése szerint a generatív AI piac 2032-ig 42 százalékos lendületet kaphat, és lenyűgöző 1,3 billió dollárra emelkedhet.

Az Amazon stratégiai beruházása tehát egy olyan jövőt vázol fel, ahol az e-kereskedelem óriása központi szerepet játszhat az AI környezet alakításában.


Olvastad már? A Cardano FUD a hálózati fejlesztések ellenére növekszik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!