A Litecoin bányászati nehézsége folyamatosan új csúcsokat ér el

-

A Litecoin bányászati nehézsége egyre magasabbra emelkedik, a 2,498,134-es blokknál elérte a 26,38 M értéket.

Ez az érték 3,38%-os növekedést tükröz az elmúlt 24 órában, ami azt jelzi, hogy a bányászok számára egyre nagyobb kihívást jelent az új blokkok felfedezése és az azokkal járó jutalmak learatása.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bányászati nehézség, ahogy a neve is mutatja, azt a nehézségi szintet számszerűsíti, amellyel a bányászok találkoznak, amikor új blokkokat próbálnak létrehozni egy kriptopénz blokkláncában.

A bányászat során a résztvevők nagy teljesítményű számítógépeket használnak komplex matematikai problémák megoldására, a megoldásnak, vagyis a „hash”-nak egy meghatározott célérték alatt kell lennie ahhoz, hogy egy új blokk létrejöjjön, és a bányász megkapja a jutalmát kriptopénzben.

Ez a Litecoin közelmúltbeli fejlődése a kriptobányászat szélesebb körű trendjét tükrözi.

A Bitcoin, az eredeti kriptopénz, szintén a közelmúltban tapasztalta a bányászati nehézség növekedését.

A BTC.com adatai szerint a Bitcoin bányászati nehézsége 2,18%-kal emelkedett, és a 794,304-es blokk magasságában rekordszintre, 52,35 billióra emelkedett.

Az emelkedő bányászati nehézségi szintek számítási szempontból nagyobb kihívást jelentenek a bányászok számára, de egyben az egészséges és biztonságos hálózat jele is.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A megnövekedett bányászati nehézségi szint azt sugallja, hogy több résztvevő végez bányászati tevékenységet, ami hozzájárul a hálózat decentralizációjához és biztonságához.

Ez a tendencia segít az új coin-kibocsátás ütemének szabályozásában is, ami fontos tényező egy kriptopénz kínálatának kezelésében.


Olvastad már? A kripto jövője: Bitwise Executive egy új korszak kezdetét jelzi

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!