A Hedera Network bevezeti a ChatGPT támogatását

-

Újabb kezdeményezéssel bővült a kriptoipar és a mesterséges intelligencia közötti összefonódás.

A Hedera Network blokkláncán működő token a HBAR mostantól együtt használható a ChatGPT-vel.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek köszönhetően pedig többek között az egyes felhasználói fiókok egyenlege is könnyedén leellenőrizhetővé válik.

A projekt egyik fejlesztője, Ed Marquez a Twitteren osztotta meg, hogy hogyan hoztak létre egy erre alkalmas plugint, és ez a segédprogram hogyan tudja kijelezni a kívánt információkat, milyen megoldások segítségével lehet összekötni a blokkláncot és a mesterséges intelligenciát.

A Hedera hálózatán a felhasználók a HBAR mellett egyéb tokeneket, és NFT-ket is tarthatnak.

Az újonnan kiadott plugin segítségével a Hedera Network és a ChatGPT közvetlenül tudnak kommunikálni egymással, így le lehet kérdezni az egyes fiókok pontos egyenlegét.

Ez lényegesen leegyszerűsíti az eszközök felügyeletét, és a felhasználók menedzselését.

A plugin és a hozzá kapcsolódó API aktiválása után a felhasználók installálni tudják a ChatGPT eléréséhez szükséges programot.

Ezután pedig szóban, közvetlenül a ChatGPT-hez beszélve lesznek képesek információhoz jutni az egyes Hedera felhasználói fiókokról, azok egyenlegéről.

A plugin nem csak a ChatGPT API, hanem a Hedera saját csomópontjai alkalmazásával fog működni, azok között építi ki a kapcsolatot.

A blokklánc-technológia biztosítani tudja az MI által generált adatok megbízhatóságát, ellenőrizhetőségét.

A felhasználók mikrotranzakciókat végezhetnek, előfizetői tartalmakhoz férhetnek hozzá, és különböző token-ökoszisztémákhoz csatlakozhatnak anélkül, hogy a magas hálózati díjak miatt kellene aggódniuk.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez az együttműködés további ajtókat nyit meg a decentralizált applikációk előtt, amelyek a blokklánc és a mesterséges intelligencia által nyújtott előnyökkel is élni tudnak.

Ezek használatával decentralizált piacterek hozhatók létre, különböző kollaboratív platformok, és olyan kezdeményezések, amelyekben a közreműködő felhasználókat tokenekkel jutalmazhatják.

Olvastad már? Az Amazon 100 millió dollárt fektet az AI oktatásába

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Alpha Photo

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!