Az alulértékelt kriptók, amelyek ebben a bikafutamban új milliomosokat fognak csinálni

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin új csúcsot ért el, 72. 000 dollárt. Ez az ugrás egybeesett azzal, hogy az Egyesült Királyság pénzügyi magatartási hatósága jóváhagyta a kripto ETN-eket.

A kriptopiac felforrósodásával a különböző, kevésbé ismert kriptók új milliomosok beáramlását hozzák majd létre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Cikkünkben áttekintjük ezeket az ígéretes eszközöket, megvilágítva a bennük rejlő lehetőségeket egy ilyen jelentős piaci esemény közepette.

A BlastUP előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: A kripto következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrégiben nagy port kavart a kriptovilágban a feje tetejére állított elővásárlásával, amely néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze.

kripto

A projekt igazi pezsgést kelt és egyre több korai befektetőt vonz, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját.

A BlastUP dübörgő sikerre készül, és tervei szerint a Web3 eszközöket AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a rendszerbe.

A BlastUP jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszát bonyolítja, és a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálja.

Ha most 0,05 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 0,055 dolláros borsos kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony launchpadjává váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A Pyth Network és a Laser Digital partnersége növelheti a PYTH értékét

A Pyth Network partnersége a Laser Digitalral, a Nomura egyik eszközével, lenyűgöző. Ez a növekedés katalizátora lehet, ami a PYTH-t a legközelebbi, 0,92 dolláros ellenállási szint felé hajtja.

A gondos megfigyelések alátámasztják ezt az optimizmust, mivel az RSI és a MACD vételi megbízást sürget, a jelenlegi árfolyam 0,85 dolláron áll.

Az elkövetkező hetekben láthatjuk, hogy az 1,18 dolláros határral flörtöl.

Az ellentétes oldalon fennáll az árfolyam visszahúzódásának lehetősége. A partnerség bejelentése ellenére a lejtő csúszós, ha a Pyth nem tudja fenntartani a lendületet a 0,70 dolláros tartomány felett.

Bármely potenciális csökkenés esetén az árak visszatérhetnek a legközelebbi, 0,38 dolláros támaszszintre.

A legrosszabb esetben a 0,12 dolláros második támaszszintre való esés fenyeget a távolabbi jövőben.

Jupiter árelemzés: A piaci dinamika közepette fenntartható érték potenciálja

A Jupiter körüli legújabb fejleményeket figyelembe véve nyilvánvaló, hogy a digitális valuta jelentős előrelépéseket tesz.

A jelenlegi árfolyam 0,75 dolláron áll, és elérte a 0,81 dolláros második ellenállási szintet, így a Jupiter máris erős teljesítményt mutat.

A mohó befektetők rövid távon az árfolyamot a 0,81 dolláros határ fölé tolhatják, különösen a semleges RSI és a MACD, valamint a 10 napos egyszerű mozgóátlag pozitív vételi jeleit figyelembe véve.

Másrészről viszont figyelnünk kell a támaszszintekre. Bár a Jupiter stabilan emelkedő trendnek örvend, a jövőbeli ármozgásokat befolyásolhatja, ha újra teszteli a legközelebbi támaszt 0,42 dollárnál, vagy akár a második támaszt 0,30 dollárnál.

A határozott befektetőnek tudatában kell maradnia ezeknek a szinteknek.

A 100 napos SMA-t övező bizonytalanság ellenére a Jupiter növekedési pályája hosszú távon a tartós érték fenntartásának lehetőségét jelzi.

Következtetés

Miközben a kriptopiac új magasságokba emelkedik, a BlastUP, amely a tágabb Blast ökoszisztéma része, jelentős szereplőként lép színre.

A lenyűgöző bevezetés, az AI innovatív használata és a jutalmak egyedülálló keveréke mind hozzájárul a nagy potenciálhoz.

Noha más tokenek, például a PYTH és a Jupiter kétségtelenül ígéretes lehetőségeket kínálnak, a BlastUP a növekedési potenciál tekintetében a többiek fölött áll, erős csapat és kiterjedt ütemterv támogatásával.

Nagyon is lehet, hogy ez a projekt lesz az új kriptomilliomosok következő forrása.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!