Az alulértékelt AI kripto az Algotech (ALGT) lesz a legjobb választás 0,08 dolláron

-


Vendégbejegyzés


A bevált kriptovaluták, mint a Cardano (ADA) és a Near Protocol (NEAR) befektetői egyre inkább túlmutatnak ezeken a fő alapokon, hogy új lehetőségeket találjanak, amelyek felturbózhatják a hozamukat.

Egyik projekt, amely felkeltette a figyelmüket, az innovatív Algotech.

Az Algotech a modern kereskedési algoritmusokat decentralizált platformmal kombinálja, tökéletesen pozícionálva a mesterséges intelligencia és a blokklánc konvergenciáját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A volatilitás a Cardano (ADA) és a Near Protocol (NEAR) piacát sújtja.

A Near Protocol (NEAR) és a Cardano (ADA) az utóbbi időben volatilis lett.

A Santiment legújabb on-chain adataiból kiderül, hogy a nagy mennyiségű ADA-val rendelkező címek eladták a tokenjeiket, ami a nagy tulajdonosok bizalomhiányát mutathatja.

A június elejétől kezdve az eladás az 1 millió és 10 millió ADA közötti, valamint a 100 millió és 1 milliárd közötti tokeneket tartalmazó címeket érintette.

A nagy játékosok ilyen eladásai általában potenciális áresést követnek, és ez azt jelenti, hogy a Cardano natív tokenje (ADA), amely jelenleg 0,4474 dolláron kereskedik, esés felé veheti az irányt.

Emellett az alacsony volatilitása azt jelzi, hogy nyomott maradhat; ezért a 0,44 és 0,46 dollár közötti konszolidáció lehetséges, ha nem lesz több vételi nyomás.

A Near Protocol (NEAR) viszont 6,46 dolláron kereskedik, a 24 órás forgalom 278 millió dollár volt, ami 12%-os emelkedést jelent.

A NEAR az elmúlt 24 órában 1,77%-kal csökkent, és a CoinMarketCap-on a 17. pozíciót foglalja el, 6,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedve.

Az Algotech 1200-szoros megtérülést ígér a korai befektetőknek

Mialatt a Cardano (ADA) és a Near Protocol (NEAR) továbbra is bizonytalan, a befektetők most az Algotech (ALGT) előértékesítésére összpontosítanak, amely ragyogónak tűnik.

Az Algotech egy futurisztikus, AI által hajtott kriptokereskedési platform, amely eddig lenyűgöző 6,4 millió dollárt gyűjtött össze, és jelenleg a bónusz fázisban van, ahol az ALGT tokeneket 0,08 dolláros kedvezményes áron kínálják.

A szakértők optimista véleményt fogalmaztak meg az Algotech jövőbeli sikerével kapcsolatban, ahol úgy vélik, hogy a bevezetést követően a digitális eszközük értéke könnyen felemelkedhet 1 dollárra és még annál is többre, következésképpen a kezdeti befektetések körülbelül 1200-szoros megtérülését eredményezheti.

Ez a pozitív hozzáállás annak tulajdonítható, amit az Algotech a piacra visz: egy szokatlan decentralizált algoritmikus kereskedési rendszer, amely az automatizálással kombinált új technológiák felhasználásával kívánja megváltoztatni az emberek kereskedési és befektetési szokásait.

A befektetők belevetik magukat az Algotech utolsó fordulójába az előértékesítés befejezéséhez közeledve

Az Algotech (ALGT) utolsó előértékesítési fordulójához érve a befektetők izgatottan várják, hogy korai támogatóvá váljanak.

A platformnak sikerült jelentős lendületet nyernie élvonalbeli infrastruktúrájának és funkcióinak köszönhetően.

Az Algotech azzal tűnik ki, hogy különböző algoritmus-stratégiákat kínál, mint például a momentum kereskedés, az átlagos reverzió, a kitörési kereskedés vagy az arbitrázs lehetőségek, többek között a különböző kereskedési preferenciáknak és piaci helyzeteknek megfelelően.

A rendszer fejlett machine learning és mesterséges intelligencia módszereket alkalmaz a hatalmas történelmi és valós idejű piaci adathalmazok elemzése során, ezáltal feltárva az intelligens döntéshozatalhoz elengedhetetlen mintákat, trendeket és betekintést.

A jelenlegi előértékesítés az utolsó esélyt kínál arra, hogy részt vegyen az előértékesítésben, mielőtt a tokenek elfogynak!

További információ:
Az Algotech előértékesítés megtekintése
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

A SHIB nekiszomorodott a hacker incidens miatt, ám a Shiba Shootout túlélte a szégyent

Míg a Shiba Inu ($SHIB) érmék értéke  az az elmúlt nap során inkább csökkent, a város új sheriffje, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) már 729 ezer...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!