Az altszezon közeleg: Az árhullám előtt a legfontosabb tokenek beszerzése

-


Vendégbejegyzés


Az altcoinok egy hónap alatt több mint 800 milliárd dollárra tettek szert, és ezzel a piaci kapitalizációban megelőzték a Bitcoint, ami a kriptopénz szektor közelmúltbeli megugrását jelzi.

A kisebb tokenek robbanásszerű terjedése miatt egyre több kereskedő keres alternatívákat.

A Bitcoin 56%-os emelkedését felülmúlva a MarketVecto Digital Assets 100 Index, amely a kevésbé rangos kriptopénzeket követi, 60%-kal emelkedett egy hónap alatt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ETF indítások és a Bitcoin kínálatnövekedésének lassulása után ez a minta azt mutatja, hogy a piaci szereplők nagyobb hozamokat keresnek.

Sőt, vannak bizonyos mutatók, amelyek arra utalnak, hogy közeleg egy olyan felfutás, amelynek köszönhetően egyes altcoinok még a legoptimistább előrejelzéseket is túlszárnyalják majd.

Nincsenek garanciák, de rengeteg érdekes adatot érdemes figyelembe venni.

A következőkben olyan érmékről fogunk beszélni, amelyek úgy tűnik, hogy nagyszerű helyzetben vannak ahhoz, hogy kihasználják ezt a kiugrást.

ScapesMania: Az elképesztő debütálás

A ScapesMania berobbant a tőzsde világába! Az előzetes értékesítés során biztosított elképesztő 6,125 millió dollárral és elképesztő 18.400 lelkes tulajdonossal eljött az idő, hogy a $MANIA elinduljon előre.

Most pedig reflektorfénybe kerül a PancakeSwap, az első számú decentralizált tőzsde.

A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT párokkal kezdődik, az USDT pedig a közösség lelkes támogatásának köszönhetően az uralkodó likviditási forrássá válik.

A ScapesMania vonzereje

A ScapesMania forradalmi erő a kriptopénz területen. Kitűnik a tömegből azzal, hogy erős kapcsolatokat ápol a felhasználóival.

Mivel a tulajdonosok beleszólhatnak a fejlesztésbe és az ökoszisztéma jövőjébe, a játékosok megnyugodhatnak és élvezhetik a játékot anélkül, hogy aggódniuk kellene a dolgok kriptopénz oldalával kapcsolatban.

A Web2 és Web3 összekapcsolásával a ScapesMania minden fél számára előnyös.

A Statista szerint a casual gaming üzletág az előrejelzések szerint 2027-re eléri a 19,12 milliárd dollárt, és a ScapesMania jó helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja ezt a meteorikus növekedést.

Forró jövőbeli kilátások

A ScapesMania az adománygyűjtési célok elérése után most fényes jövő elé néz.

Egy kis ízelítő a jövőről:

  • A ScapesMania minden egyes lépéssel új magasságokba jut, és a bevezetés utáni kiemelkedő marketing megközelítésnek köszönhetően egyre nagyobb erőfeszítéseket tesz a kapcsolatteremtés terén, és finomítja stratégiáit. A több mint 6.000.000 USD előértékesítéssel, több mint 18.400 tulajdonosával, több mint 60.000 tagot számláló (és növekvő) közösséggel és 75.000 feletti havi átlagos forgalommal a csapat marketingkészsége egyértelműen megmutatkozik.
  • Az előrelátó vezérigazgató irányítása alatt a csapat folyamatosan próbára teszi az ötleteket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok célba találnak a megcélzott fogyasztóknál.
  • A termékfejlesztés, beleértve a tapasztalt játékfejlesztőkkel való együttműködést és a belső tehetséggondozást, jelenleg a csapat elsődleges prioritása. Mihelyt egy mérföldkövet elérnek, a projekt folytatódhat. Ha szeretnéd látni a projektet az alapoktól kezdve fejlődni, akkor még megbánhatod, hogy nem veszel részt benne ma.

alt

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

Közösségi kommunikáció

A ScapesManiával kapcsolatban a kriptoközösségben az összes nagyobb oldalon zajlanak a viták.

Az ösztönző jövőkép és a változtatás lehetőségének köszönhetően sokan szeretnének tagok lenni. A betétek már meghaladták a 20.000 dollárt, és még a bálnák érdeklődését is felkeltették.

Természetesen e nélkül az elkötelezett közösség nélkül mindez nem lett volna lehetséges. Nagyon hálás a ScapesMania egész legénysége a támogatásért. Sose felejtsük el, hogy ez még csak a kezdet; még sok minden vár ránk!

Aki a pálya szélén áll, azt fájdalmasan emlékeztetik arra, hogy minden egyes kedvező értékeléssel veszítenek, mivel a ScapesMania elismert gondolkodó vezetőktől kap jóváhagyást.

Olvasd tovább, hogy megtudd, mit gondolnak azok, akik a ScapesMania mellett állnak.

Az első nap sikere

A ScapesMania kereskedésének lenyűgöző első napja a token potenciálját és erejét jelképezi.

A tulajdonosok száma a tőzsdei bevezetést követő első 24 órában lenyűgöző 18,48K-nál stabilizálódott, mivel egyre többen ismerik fel a projekt értékét és potenciálját.

Majdnem azonnal 2535 vásárlás és 1651 eladás történt, ami elképesztő 2,25 millió dolláros kereskedési aktivitást eredményezett.

Merülj el a ScapesMania-ban

Az áttörő ötlet és a látványos PancakeSwap bevezetése reflektorfénybe helyezte a ScapesManiát. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy csatlakozz a mókához.

Az érmének erős volt a korai támogatottsága, és az árfolyama a tőzsdei bevezetés óta stabil. Az új tulajdonosok beáramlása mutatja, hogy az emberek mennyire bíznak a jövőjében.

A közösség ereje, a növekedés üteme és a jó marketingmódszerek valószínűleg meghatározzák majd az árazás irányát. A projekt minden tekintetben ragyog, és nagyszerű ígéretekkel rendelkezik az elkövetkező évekre.

>>> Csatlakozz a PancakeSwap akcióhoz – MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<

Starknet (STRK): Navigálás az indulás utáni dinamikában

A korai értékesítés és a késleltetett fellendülésre utaló jelek miatt a Starknet (STRK) token árfolyama a debütálás után jelentősen zuhant.

Függetlenül a rövid távú ingadozásoktól, az előrejelzések hosszú távú növekedési lehetőségeket mutatnak, a piac és az ökoszisztéma változásainak függvényében.

A szabályozási megfelelés, a technológiai fejlődés és a korai zavarok leküzdése a siker záloga.

A Starknet jövőbeli életképessége szempontjából kritikus fontosságú a tokenek konzisztens árának fenntartása.

Magic Square (SQR): A Web3-alkalmazások fejlesztésének támogatása

A Magic Square (SQR) a Web3 alkalmazások piacterével kapcsolatos kezdeményezések támogatására 66 millió dolláros díjprogramot jelentett be.

A program a korai alkalmazáspromóciót, az ismertség és a közönségkapcsolatok javítását kívánja fedezni, és 120 millió SQR-tokenből finanszírozza.

A Magic Square (SQR) árfolyama emelkedhet az innovációt, a tokenek elfogadását, valamint a hálózaton belüli kereslet és hasznosság növekedését ösztönző projekt eredményeként.

A kulcs a sikerhez a token-kínálat és -kereslet megfelelő kezelése és az erőforrások megfelelő elosztása.

Jupiter (JUP): A közösségi együttműködés elősegítése

A közösségi együttműködés és a skálázhatóság növelése érdekében a Jupiter (JUP) bevezette a Jupiter Work Groups (JWGs) nevű munkacsoportokat. Ennek hatására megugrott a tokenek értéke.

A JUP tokenekre irányuló keresletet a piacnak a Jupiter (JUP) stratégiai útjába vetett bizalma hajtja.

A program megteremti az alapokat a közösség által vezérelt fejlesztéshez, de a siker az erős vezetéstől és a skálázhatósággal kapcsolatos problémák kezelésétől függ.

ApeX protokoll (APEX): A kereskedés forradalmasítása a Trade-to-Earn segítségével

A Trade-to-Earn (T2E) program második hullámában az ApeX Protocol (APEX) bevezeti a BANANA tokent, hogy növelje az ösztönzőket és elmélyítse a nyereményalapot.

A közösségi részvételt és a kereskedelmi aktivitást célozza ez a törekvés.

A fejlesztés és a stabilitás hosszú távon attól függ, hogy az ApeX Protocol (APEX) képes-e fenntartani a részvételt és hatékonyan kezelni a likviditást.

Következtetés

A kriptopénz szektorban számtalan versenyző van, és mindegyiknek megvan a lehetősége arra, hogy komoly magasságokba emelkedjen.

Ezen a jövedelmező területen azonban félelmetes akadályok tornyosulnak.

A ScapesMania egyértelmű befutó a potenciálisan látványos felemelkedés szempontjából, köszönhetően annak, hogy nagy belső értékkel, erős közösséggel és számos más előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!