Ripple (XRP) technikai elemzés 03.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) 12 órás grafikonján ismét bikás piaci struktúrát mutat. De annak ellenére, hogy az egész kriptopiacon bikás hangulat uralkodik, az XRP nem tudott kitörni a 7 hónapos tartományból, amelyen belül mozgott.

Egy bálna 18 millió XRP tokent vont ki a Binance (BNB) központosított tőzsdéről.

Ez az eset rávilágított arra, hogy a nagy játékosok még mindig felhalmozásra törekedtek, annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) az elmúlt hónapokban jelentősen felülmúlta azt.

A 0,624 dolláros szint feletti mozgás március 2-án történt, és bikás piaci struktúrát mutatott. Azóta az XRP 0,6685 dollárig emelkedett, mielőtt a 0,52 és 0,54 dollár közötti érdekes területre esett.

Ez megmutatta, hogy a csökkenés ellenére az árak a megjelenési időpontban felfelé tartanak.

Az XRP egy tartományon belül kereskedett, ahol a 0,45- 0,48 dollár közötti tartomány egy magasabb időtávú keresleti zóna, a 0,7-0,74 dollár közötti tartomány pedig egy ellenállási zóna.

Noha az RSI 51-nél volt, ami gyenge bikás lendületet jelzett, a struktúra azt jelezte, hogy további emelkedés várható.

Az OBV mégsem tört a 2024-es ellenállási szintje fölé. Ennek oka az volt, hogy a közelmúltban nem volt nagy vételi volumen, annak ellenére, hogy a mutató felfelé tendált.

Ennélfogva lehetséges volt egy újabb merülés a 0,54 dolláros terület felé, különösen akkor, ha a Bitcoin a 66 ezer dolláros szint alá esik.

Az árakat azok a területek vonzzák, ahol a legnagyobb a likviditás. A cikkírás idején a 0,69 dolláros szinten a becslések szerint 5,2 milliárd dollárnyi likviditási szint volt.

A Hyblock adatai azt is mutatták, hogy a 0,65 dolláros területen 1,3B dollárnyi likvidáció van.

Ennélfogva valószínű, hogy az XRP az elkövetkező napokban eljut a 0,7 dolláros ellenállásig.

Miután azonban ezt a likviditást kisöpörte, az árak valószínűleg a 0,5 dolláros zóna felé esnének, hogy ezt követően likviditást keressenek.

A 0,7-0,74 dollár feletti áttörés és a keresleti zónaként való védekezés bátorítaná a befektetőket.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!