Az altcoinok dacolnak a medvés trendekkel 2024 júniusában: Bonk (BONK), Algotech (ALGT), és Oasis Network (ROSE)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek világában, ahol a piaci hangulat gyorsan változhat, néhány kiválasztott altcoin ellenáll az iparágban uralkodó medvés trendeknek 2024 júniusában.

Ezen ellenálló eszközök közül kiemelkedik a Bonk (BONK), az Oasis Network (ROSE) és a várva várt Algotech (ALGT) projekt, amely egyre közelebb kerül az előértékesítési fázis lezárásához.

A Bonk (BONK) várhatóan meghaladja a korábbi 0,0000470 dolláros csúcsot.

A Solana hálózaton működő mémcoin, a Bonk (BONK) figyelemre méltó árfolyam-teljesítménye miatt hívta fel magára a figyelmet.

A piacon uralkodó medvés hangulat ellenére a BONK dacolva a várakozásokkal, emelkedő pályát követett, lelkesedést váltva ki az elkötelezett közösségében.

A Bonk (BONK) jelenleg 0,0000273 dolláron kereskedik, az elmúlt 24 óra kereskedési volumene pedig 388,96 millió dollár körül alakult.

Jelenleg a technikai elemzés bikás kilátások felé mutat, mivel a Relative Strength Index (RSI) továbbra is semleges, ami potenciális növekedési lehetőségeket jelez.

Az iparági elemzők szerint a Bonk (BONK) 2024 júniusában várhatóan eléri a 0,000030 dollárt, és az év végére meghaladja a 0,0000599 dolláros küszöböt.

A cél elérése előtt a kriptopénz várhatóan meghaladja a korábbi 0,0000470 dolláros csúcsot, és jelentős pozíciót szilárdít meg a 0,0000573 és 0,0000599 dollár közötti tartományban.

Az Oasis Network (ROSE) várhatóan év végére meghaladja a 0,29 dollárt

A privát számítástechnika területén elért sikereiről ismert Oasis Network (ROSE) nagy port kavart a kriptopénzek világában.

A közelmúltban a projekt bemutatta a Google Cloud-al való együttműködést, és elindította az Oasis PrivateSQL-t, egy élvonalbeli, adatvédelemre összpontosító adatelemzési megoldást, amely mostantól elérhető a Google Cloud Marketplace-en.

A partnerség jelentősen növelte az Oasis Network (ROSE) láthatóságát és hitelességét, ami az érték ugrásszerű növekedéséhez vezetett.

A ROSE értékét 2024. június 13-án 0,13 dollárra értékelték, és 24 óra alatt mintegy 99,36 millió dolláros forgalmat bonyolítottak le vele.

Az Oasis Network (ROSE) árfolyamának útja jelentős volatilitást mutatott, az előző év szeptemberi 0,040 dollárról március közepére 0,18 dolláros csúcsra emelkedett.

A hirtelen visszaesés ellenére, amely április 13-án 57%-kal 0,080 dollárra zuhant, az Oasis Network (ROSE) azóta talpra állt, ami aláhúzza rugalmasságát és jövőbeli növekedési potenciálját.

A piaci elemzők előrejelzése szerint az Oasis Network (ROSE) 2024 júniusára eléri a 0,10 dollárt, és az év végére meghaladja a 0,29 dolláros szintet.

E mérföldkő elérése előtt az Oasis Network (ROSE) várhatóan túlszárnyalja a korábbi 0,60 dolláros történelmi csúcsát, és megszilárdítja szilárd pozícióját a 0,26 és 0,29 dollár közötti tartományban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elemzők előrejelzése szerint az ALGT altcoin elérheti az 1 dollárt az indulás után

Az Algotech (ALGT), egy decentralizált platform az algoritmikus kriptokereskedéshez, az előértékesítési szektorban nagy visszhangot keltett.

Az Algotech innovatív kereskedési és befektetési stratégiái révén globális befektetői érdeklődést váltott ki.

Az Algotech előértékesítése eddig 6,8 millió dollárt biztosított sikeresen, a jelenlegi bónusz szakasz 75%-át már igényelték.

Az elemzők spekulációi szerint az ALGT röviddel a bevezetése után elérheti az 1 dollárt, sőt egyesek az uralkodó bikapiacon akár 1200-szoros megtérülést (ROI) is elképzelhetőnek tartanak.

Az Algotech (ALGT) iránti várakozáshoz hozzájárul, hogy a legújabb fejlemény magában foglalja a BitMart, egy kiemelkedő központosított tőzsde bejelentését, amely megerősítette az ALGT token bevezetését.

altcoin
Forrás: X

E stratégiai lépés az Algotech ismertségének és piaci likviditásának növelésére van kihegyezve, ezzel megerősítve az Algotech pozícióját a kriptopénzek területén.

Az Algotech (ALGT) előértékesítés végéhez közeledve a befektetők türelmetlenül várják a projekt indulását és a jelentős hozamlehetőségeket.

Az Algotech (ALGT) innovatív algoritmikus kereskedési megközelítésével, erős technikai hátterével és stratégiai szövetségeivel készen áll arra, hogy átalakítsa a kriptopénz-kereskedelem és -befektetések birodalmát.

További információk:
Látogass el az Algotech elővásárlási oldalára
Csatlakozzon az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!