A MicroStrategy bejelentette a 650 millió dolláros értékpapír visszaváltását

-

A MicroStrategy Incorporated a mai napon sajtóközleményben jelentette be, hogy teljes mértékben vissza kívánja váltani a 2025-ben esedékes, 650 millió dollár értékű, 0,750%-os, átváltható, elsőbbségi kötvényét.

A kötvénytulajdonosoknak azonban lehetőségük van arra, hogy a kötvényeiket a MicroStrategy (MSTR) A osztályú törzsrészvényeire váltsák át a tervezett visszaváltás időpontja előtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Visszaváltás részletei

A sajtóközlemény szerint a visszaváltást 2024. július 15-re ütemezték. A visszaváltási ár a tőkeösszeg 100%-a, valamint a visszaváltás napjáig felhalmozott és ki nem fizetett kamatok összege.

MicroStrategy
Forrás: X

A befektetők a kötvényeiket 1000 dollár tőkeösszegenként 2,5126 részvényre válthatják át, ami részvényenként 397,99 dolláros átváltási árat jelent. Ez az átváltási lehetőség 2024. július 11-én, New York-i idő szerint 17:00 óráig marad nyitva.

A kötvénytulajdonosoknak azonban lehetőségük van arra, hogy a kötvényeiket a visszaváltás időpontja előtt a MicroStrategy A osztályú törzsrészvényeire váltsák át.

A MicroStrategy úgy döntött, hogy az átváltási kötelezettségét teljes egészében részvényekben teljesíti, a töredékrészvényekért járó készpénzzel együtt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az átváltás eljárása

A kötvények átváltásához a tulajdonosoknak a kötvényeket szabályozó szerződésben meghatározott eljárásokat kell követniük.

Ezek közé tartozik az elektronikus bemutatás és átadás a Depository Trust Company (DTC) eszközein keresztül.

Ezenkívül ez a közlemény nem minősül vételi vagy eladási ajánlatnak, és nem alkalmazható olyan joghatóságokban, ahol az ilyen ajánlatok vagy eladások jogellenesek.

Olvastad már? Egy pénzügyi író szerint bitcoinnal lehet a legkönnyebben meggazdagodni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Robert Kiyosaki Bitcoin árfolyam előrejelzése, ha Trump megnyeri az amerikai választásokat

Robert Kiyosaki jelentős gazdasági változást jósol, ha Donald Trump visszatér az elnöki székbe, ami szerinte az arany, az ezüst és a Bitcoin árának emelkedéséhez fog...

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!