Az Algotech (ALGT) vonzza az intelligens befektetőket, míg a Binance Coin (BNB) és a PEPE éles korrekciót mutat

-


Vendégbejegyzés


Az Algotech (ALGT) nagy befolyású AI-leveraged tokenként tűnik fel, és vonzza a befektetőket, akik szívesen részt vesznek az előértékesítésében.

Az előértékesítés végéhez közeledve a befektetők jelentős profitra számítanak. Mindeközben a Binance coin (BNB) és a Pepe (PEPE), két népszerű altcoin, csökkenést tapasztalt a bikás lendületükben, ami árcsökkenést eredményezett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ALGT erős versenyző a BNB-vel és a PEPE-vel szemben a jelenleg legjobban megvásárolható kriptók között? Derítsük ki!

Algotech

Az Algotech több mint 87%-ban eladja a tokeneket, mivel a befektetők 25%-os megtérülést várnak a következő szakaszra

Az Algotech (ALGT), egy új előértékesítési token, jelentős figyelmet kapott a kereskedők és a befektetők körében világszerte, ami elég nagy felhajtást okozott.

A Smart Money felhalmozásának mély megértésének köszönhetően a fejlett kereskedési stratégiáknak köszönhetően felülmúlta a BNB és a PEPE top altcoinok teljesítményét.

Az Algotech továbbá nagy teljesítményű algoritmikus kereskedési platformot és gyakorlati, valós életben használható segédprogramot biztosít, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy gyors és megbízható kereskedéseket hajtsanak végre a dinamikus kriptopiacon.

A platform fejlett AI és machine learning technológiát használ a kereskedési folyamatok automatizálására, csökkentve a kereskedési kockázatokat és maximalizálva a nyereséget a veszteségek minimalizálása mellett.

Az Algotech ERC-20 szabványú ALGT tokenje irányítási kiváltságokat és részleges ellenőrzési jogokat biztosít a tulajdonosoknak az innovatív Algotech szoftverhez.

Ezenkívül az ALGT-felhasználók stabil bevételi áramlásban részesülnek, ami minden kereskedő számára vonzó lehetőséget jelent.

Időközben az ALGT megnövekedett keresletet és lenyűgöző nyereséget regisztrált az előértékesítés során, amely a bónusz szakaszban van 0,04 dolláron, a tokenek több mint 87%-ának eladásával.

A következő, 0,10 dolláros szakaszig valamivel több mint 3 millió token van hátra, a befektetők 25%-os növekedésre számíthatnak.

Ugyanakkor azok, akik a korai szakaszban fektettek be, alacsony, 0,02 dolláros befektetéssel, jelentős, 275%-os megtérülésre számíthatnak, amint a token eléri a tervezett 0,15 dolláros induló árat.

Ráadásul az ALGT várhatóan jelentősen, több mint 1200%-kal fog növekedni a bevezetése után, így ez a legjobb kripto, amit most érdemes megvenni.

Algotech

A BNB nem tudja fenntartani az emelkedést, miután új történelmi csúcsot ért el

A 4. helyen álló Binance Coin kétségtelenül az egyik legjobb altcoin. 2024 júniusának első hetében a BNB azzal került a címlapokra, hogy új történelmi csúcsot ért el 721 dolláron, így a legjobb altcoinok listáján a következő kripto bikafutás egyik legjobb vételének számít.

Az árfolyam-emelkedés a piaci kapitalizációját is közel 105 milliárd dollárra emelte.

A BNB a történelmi csúcs elérése ellenére nem tudta megtartani árfolyamát a 700 dolláros küszöb felett, és az eladások miatt lefelé korrigált, mivel sok befektetője készpénzre váltotta nyereségét.

Az eddigi csúcs után a BNB 590 és 679 dollár között kereskedett, piaci kapitalizációja 89 milliárd dollárra csökkent.

A BNB-t övező hangulat medvés, de az elemzők azt jósolják, hogy ahogy a Binance tovább bővíti felhasználói bázisát, a Binance Coin jelentősége és használata is növekedni fog.

Nagy a valószínűsége annak, hogy a BNB kilátásba helyezett lehetőségei növekedni fognak, ami ahhoz vezet, hogy a top altcoin 2024 végére visszanyeri a 700 dolláros árfolyamküszöböt.

A PEPE további korrekciókat láthat a csökkenő árfolyamszinteken

A BNB-hez hasonlóan a béka témájú top mém érme, a Pepe is felcsillantotta a reményt, hogy csatlakozik a legjobb befektetési érmék listájához, amikor 2024 májusának utolsó hetében 0,00001718 dolláros történelmi csúcsot ért el.

Az új csúcsra való emelkedés 124%-os emelkedést tükrözött a második negyedév elején elért 0,000007676 dolláros mélypontról.

Az emelkedés a PEPE piaci kapitalizációját és kereskedési volumenét is 7 milliárd dollár, illetve 2,6 milliárd dollár fölé emelte.

Az értéknövekedés ellenére az eladások és a nyereségfelvételek következtében a mém érme lefelé korrigált, és 2024 június második hetének végére 0,00001224 dolláron kereskedett, ami medvés hangulatot váltott ki.

A piaci tőkeértéke és a kereskedési volumene is 4,8 milliárd dollárra, illetve 965 millió dollárra csökkent.

A PEPE piaci értékének csökkenése a közösségi részvétel és az aktív címek csökkenését tükrözi. Az elemzők emellett a PEPE árfolyamának lehetséges ingadozását jósolják, és további korrekciókra számíthatnak, ha a részvény 0,00001000 dollár alá esik.

Ettől függetlenül a PEPE továbbra is egy nagyon keresett mémérme, és az iparági szakemberek a második negyedév végére egy lehetséges árfolyam-emelkedést jósolnak.

Ezen felül az Ethereum ETF közelgő jóváhagyása megnövekedett kereslethez és optimizmushoz vezethet az egész piacon.

Az ALGT a kripto bikafutás első helyéért versenyez

Az iparági szakemberek biztosak abban, hogy az ALGT jelentősen befolyásolhatja a kriptopiacot. Rendkívül keresett, és a nagy kereslet miatt az előértékesítése rendkívül értékes.

Emellett az ALGT több mint 7,6 millió dollárt gyűjtött össze figyelemre méltóan rövid idő alatt, ami arra enged következtetni, hogy félelmetes versenytársként fog megjelenni, és a bevezetésekor megelőzi a vezető altcoinokat, a BNB-t és a PEPE-t.

Ha többet szeretne megtudni az ALGT elővásárlási lehetőségről:

Látogass el az Algotech elővásárlási oldalra

Csatlakozz az Algotech Közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!