Az AI kriptók még mindig pörögnek?

-


Vendégbejegyzés


Jelenleg hatalmas számban fordulnak meg a piacon a mesterséges intelligencia-kriptók.

A közösségi bejegyzések és tweetek alapján el lehet mondani, hogy az internetes közösség is érdeklődik irántuk.

Nem is beszélve a befektetőkről, akik arra törekszenek, hogy minél jobb befektetéseket hajtsanak végre. 

Az AI kriptók napjainkban egyre népszerűbbek, igaz, még nem érték utol a hagyományos kriptovaluták iránti rajongást.

A Bitcoin és az Ethereum tehát jóval ismertebbek, de az AI kriptók szegmense is egyre nagyobb piaci részesedéssel rendelkeznek. Ez az arány a teljes kriptovaluta-piacból jelenleg tényleg csak egy nagyon kicsi százalék.

 Az AI kriptók egyre nagyobb térhódítása elkerülhetetlen, hiszen:

  • Az AI technológia folyamatosan fejlődik, és ezáltal megnő az AI kriptók iránti kereslet
  • Az AI kriptók biztonságosak, hatékonyak, és átláthatók.
  • A kriptovaluták iránt alapjáraton is nő az érdeklődés.

Ez a TOP 3 AI token a piaci kapitalizáció szerint

A CoinMarketCap oldalon nézelődve találtunk néhány ígéretes AI tokent. A friss statisztika szerint az Injective(INJ), a The Graph (GRT), és a Render (RNDR) AI tokenek a legnépszerűbbek. Nézzük meg ezeket egyenként, fedezd fel velünk a népszerű AI kriptovalutákat!

1. Injective (INJ) – A decentralizált származékos ügyletek” úttörője

Az Injective (INJ) egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amely lehetővé teszi a különböző eszközök zökkenőmentes, közvetítők nélküli és biztonságos kereskedelmét.

Egyedülálló layer-2 protokollja biztosítja az alacsony díjakat. Csapata folyamatosan gondoskodik a funkciók fejlesztéséről.

Célja nem kevesebb, minthogy fejlett technológiájával forradalmasítsa a pénzügyeket.

Az Injective natív tokenje az INJ, a cikk írásakor 12,04 dolláron kereskedik, és teljes piaci kapitalizációja több, mint 1 milliárd dollár.

2. The Graph adatok hatékony indexelésére és rendszerezésére tervezték

Kripto

A The Graph egy olyan decentralizált adatindexelő platform, mely tokenjével (GRT) a felhasználók szavazhatnak a platformon futó indexekre, és az indexek alkalmazásáért jutalmat is kaphatnak.

A globális közösséggel rendelkező platform nagy segítség a fejlesztők számára abban, hogy feldolgozzák a blokkláncból származó adatokat, és azokhoz indexeket hozzanak létre. 

A The Graph protokoll a blokkláncból való könnyed lekérdezéshez algráfokat használ, amik egyúttal nyílt API-ként is szolgálnak.

Jelenleg az Ethereum, az IPFS és a POA adatainak indexelését támogatja, és hamarosan további hálózatok is megjelennek. A könnyű elérhetőség és feldolgozás érdekében a GraphQL nyelvet használja.

A GRT ERC-20 kriptotoken 0,09929 dolláros árfolyamon kapható, és csak az elmúlt héten 25,51%-kal nőtt. Jelenlegi piaci kapitalizációja 914 millió dollár.

3. Render (RNDR) – Elosztott GPU renderelés a blokkláncon

Kripto

A Render egy Ethereum blokklánc-alapú elosztott GPU-hálózat, amely az animáció, a VFX renderelés és a mozgóképes grafika területén működik. Tokenje, a Render (RNDR) a Render hálózaton belüli utility token. 

A Render-hálózat alkotói hozzáférést kapnak a hálózaton elérhető hatalmas GPU-teljesítményhez, amely segítségével kiváló minőségű képeket és vizuális tartalmakat hozhatnak létre, mindezt kivételesen gyorsan és kedvező költségekkel. 

A Render-hálózat fontos szereplői még a csomópont-üzemeltetők, akik azért, hogy GPU-feldolgozó teljesítményüket bérbe adják az előbb említett alkotóknak, jutalomként render tokeneket kapnak.

Jelenleg a Render (RNDR) 2,20 dollárért kapható, piaci kapitalizációja pedig a cikk írásakor több, mint 816 millió. 

A Launchpad és az yPredict is labdába rúghatnak

Kripto

A Launchpad és az yPredict is két olyan ígéretes AI token, amelyek értéke bámulatos funkcióiknak köszönhetően valószínűleg növekedni fog a jövőben. Mivel mind a két platform decentralizált ezért biztonságosak és átláthatóak.

Launchpad XYZ (LPX) forradalmasítja a Web 3.0 befektetések világát

A Launchpad XYZ decentralizált kriptovaluta befektetési platform nem csak a saját előértékesítését kínálja a befektetők számára, hanem számos más előnyt is nyújt. Gyakorlatilag AI-alapú algoritmusok segítségével felkutatja a sikerre leginkább esélyes előértékesítési kriptovalutákat, így potenciálisan nagy nyereséget érhetnek el.

A Launchpad XYZ műszerfalának AI keresőmezője segít megtalálni az optimális befektetést. Az AI válaszát akár a közösségi médiában is megoszthatjuk.

A Launchpad XYZ legfontosabb funkciói az alábbiak: 

  • hozzáférés az ICO-khoz, és a töredék eszközökhöz (ingatlanok, luxus járművek),
  • információt ad a béta üzemmódban lévő play-to-earn játékokról,
  • decentralizált tőzsdét (DEX) biztosít a tokenek cseréjéhez és az NFT-kkel való kereskedéséhez.

Egy LPX jelenleg 0.0445 dollárért kapható, és az előértékesítésen eddig már 1,9 millió dollár gyűlt össze.

Nézd meg a Launchpad XYZ előértékesítését

yPredict (YPRED) – „minden egyben” platform

Kripto

A yPredict decentralizált platform arra ad lehetőséget, hogy a felhasználói az AI-alapú algoritmusokat kihasználva pontos előrejelzéseket készítsenek.

Ez lehet az időjárás, de akár a tőzsdei trendek is megfelelő téma lehet. Az AI-alapú algoritmusok abban segítenek, hogy jobb döntéseket hozhassunk, legyenek azok befektetési célúak, avagy sem.

A platform betekintést nyújt a kriptoeszközök árfolyam előrejelzéseibe, valamint az általános piaci hangulat alakulásába is.

Garancia ugyan nincs a nagy nyereségre, de a hibalehetőségek mindenképpen lecsökkennek.

A yPredict egy erős közösséget is felépített, ahol a felhasználók együttműködhetnek egymással, és megoszthatják az ötleteiket.

A yPredict kereskedési eszközei ingyenesek, viszont a prémium szolgáltatásokért szükséges fizetni. A tagsági díjat YPRED-ben szedik be, ez biztosítja a token értékét és hasznosságát is.

A YPRED előértékesítése most a 7. szakaszban jár, mely során egy token 0.1 dollárért kapható. A tőzsdei bevezetésekor 0,12 dolláros árfolyamról indul majd. Az előértékesítés olyannyira jól halad, hogy eddig már 4,5 millió dollárnál is többet gyűjtöttek össze.

A YPRED-et a következő eszközökkel tudod beszerezni: ETH, MATIC, BNB, USDT vagy bankkártya.

Nézd meg az yPredict előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az 5 legjobb kripto, amire érdemes odafigyelni ezen a hétvégén: Ripple (XRP), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Solana (SOL) és a ScapesMania

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg egy mozgalmas időszakot él át, számos kulcsfontosságú szereplő jelentős lépéseket tesz. Ezek közül a Ripple (XRP), a Cardano (ADA), a Polygon (MATIC), a...

Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 11.30.

Prémium Bitcoin Cash (BCH) A Bitcoin Cash (BCH) árfolyama kissé csökkent azóta, hogy június 30-án elérte a 329 dolláros éves csúcsot. November 21-én az árfolyam kitört egy rövid...

Mozgolódnak a BTC-bálnák

A BTC árfolyama a 40 ezer dollárhoz közelít, de a bálnák még mindig tartják a pozícióikat. A kérdés, hogy mikor kezdenek eladásba? Az elemzők szerint...

A Tron alapítója szerint nem tudják megszabni, hogy kik használhatják a protokollt

Justin Sun a Tron alapítója nemrégiben a közösségi médiában utasította vissza a Reuters vádjait, amelyek szerint a hálózatát bűnözők is használják, mégpedig egyre nagyobb mértékben. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!