5 mém érme, amely feldobhatja az újjáéledő kriptopiacot

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék piaca mostanában igen felélénkült. A Pepe Coin (PEPE) árfolyama csak a hétfői napon 34%-kal emelkedett, a 7 napos ciklust nézve pedig több, mint 48%-kal.

Ez a váratlan felpörgés egy új mém érme-szezon kezdetét jelentheti.

Ebben a cikkben öt olyan mém érmét mutatunk be, amelyek hasznot húzhatnak a PEPE-t és a piac egészét övező újjászülető érdeklődésből.

1. Meme Kombat (MK)

A céltudatos Meme Kombat (MK) mém érme platform izgalmas játékba hív, de emellett biztosítja az azokra való fogadást, és a staking lehetőséget is. 

Az Ethereumra épülő Meme Kombat csatáit a mesterséges intelligencia (AI) működteti, a harcosok pedig olyan népszerű internetes mémek, akiknek minden bizonnyal örömmel szurkolnak majd a felhasználók.

Persze nem csak nézni lehet őket, hiszen az MK-tulajdonosok – a busás nyeremények reményében – fogadhatnak is az eredményekre.

mém érme

A Meme Kombat beépített staking mechanizmusának jelenlegi éves hozama 112%-os.

A token felhasználási lehetősége sokoldalú: MK tokent lehet nyerni a csaták során, részvétel és fogadás útján, de a tokenek lekötésével is, az APY-n keresztül. 

Az MK most még a kedvező előértékesítési fázisában tart, mely során a 12 millió darabos teljes készlet fele megvásárolható.

mém érme

Mindeddig már több mint 704 000 dollár gyűlt össze, ami egyértelműen fémjelzi a mém érme-befektetők nagy érdeklődését.

Amint pedig bezárul az előértékesítés ajtaja, az MK-t olyan DEX-eken jegyzik majd, mint például az Uniswap, és ezt a mérföldkőnek számító eseményt a Meme Kombat Telegram közösségének tagjai is nagyon várják.

Egyedi mém-gaming megközelítésével, lekötési jutalmaival és fogadási funkcióival a Meme Kombat egy olyan izgalmas projekt, amelyre valóban érdemes figyelmet fordítani a mém coin tér felforrósodásakor.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

2. FLOKI (FLOKI)

A következő mém érme, amely magára hívja a figyelmet, a 2021-ben indult FLOKI (FLOKI). Nevét arról kapta, hogy Elon Musk a Shiba Inu kutyáját Flokinak nevezte.

A FLOKI már nem csak egy kutya témájú érme, – lásd Dogecoin és Shiba Inu -, hanem egy hasznosságra összpontosító projektté nőtte ki magát.

Összállománya 10 billió token, és mind az Ethereumon, mind a Binance Smart Chain-en fut.

mém érme

Az érme elindította a FLOKI tokeneket használó NFT metaverzum játékát, a Valhalla-t, valamint egy DeFi termékcsomagot is útjára indított. 

Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy a FLOKI-nak valódi hasznosságot adjanak, nehogy lesüllyedjen a spekulatív, alacsony tőkeértékű kriptók talajára.

A FLOKI most a negyedik helyen szerepel a CoinMarketCap top mém érméi között, és 24 órás kereskedési volumene meghaladja a 107 millió dollárt.

A token árfolyama az elmúlt hét napban 40,36%-kal emelkedett, így ez lehet az egyik olyan mém érme, amely profitálhat a piac friss lendületéből.

3. Bonk (BONK)

A következő vizsgált alanyunk a Bonk (BONK), amely szintén egy kutya témájú érme. 

A 2022 decemberi, Solana-n való indulásakor a teljes kínálat 100 milliárd tokenjéből 50 billiót a Solana közösségének ajánlottak fel. A BONK pedig büszke arra, hogy 2023 januárjában több mint 4000%-os nyereséget ért el.

A Bonk érme hasonlít ugyan a DOGE-hoz és a SHIB-hez, de több hasznosságot szeretne felmutatni, mint ez a két piaci szereplő.

mém érme

Éppen ezért hozta létre a BonkSwapot, egy decentralizált kriptotőzsdét, és még a közeljövőben elindítja a BonkPlaces NFT piacteret is.

A BONK hivatalos honlapja szerint jelenleg több mint 462 000 egyedi tulajdonos van, és a token 131 platformra van integrálva.

Tekintettel arra, hogy a BONK a Solana-ra fókuszál, valóban sikerült megkülönböztetnie magát a legtöbb Ethereum blokkláncon elhelyezett mém érmétől.

Mindent összevetve, a  BONK is labdába rúghat akkor, amikor a befektetők nagy potenciállal rendelkező projekteket keresnek majd. 

4. Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) 4,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval jelenleg a világ második legnagyobb mém érméje.

A SHIB árfolyama az elmúlt héten több mint 7%-ot emelkedett, mellyel gyakorlatilag követte a mém érmék mostani trendjét. 

A “Dogecoin gyilkos” Shiba Inu célja a token hasznosságának folyamatos kibővítése, és ennek érdekében rendszeresen vezet be frissítéseket, és új partneri kapcsolatokat kiépítésére törekszik.  

mém érme

A Shibarium, a Shiba Inu Layer-2 skálázási megoldása egyike ezeknek, és hatalmas figyelmet kap a kriptoközösségtől.

Bár a Shibarium indulása nem egészen úgy sikerült, ahogyan azt a fejlesztőcsapat tervezte, fokozatosan elkezdett terjeszkedni, és már több mint 1,2 millió tárcacím tartozik hozzá.

Tekintve a kidolgozott fejlesztési stratégiáját és a Layer-2 hálózatának növekvő népszerűségét, a SHIB tokenre mindenképpen érdemes figyelni. 

5. Pepe 2.0 (PEPE2.0)

Végezetül nézzünk rá a júniusban debütált Pepe 2.0 (PEPE 2.0) alacsony kapitalizációjú mém érmére, amely állítása szerint az eredeti PEPE továbbfejlesztett verziója.

Az Ethereumra épülő, gigászi, 420 kvadrillió tokennel rendelkező Pepe 2.0-t állítólag a korai PEPE befektetők hozták létre, akiket – ha lehet hinni a szóbeszédnek- a projekt alapítója azóta feketelistára tett.

A PEPE 2.0 eleinte több mint 1000%-kal megugrott, de azóta jelentősen visszaesett, és jelenleg 90,74%-kal kereskedik a júliusi csúcs alatt.

mém érme

A tokennek jelenleg nincs kereskedésen túli hasznosságga, bár a fejlesztők terveznek jövőbeli fejlesztéseket.

Ennek ellenére képes akár napi 20% feletti hozamokat is elérni.

Azzal, hogy a PEPE 2.0 spekulatív eszköz annak ellenére bizonyította a benne rejlő lehetőségeket, hogy az eredeti PEPE közösség nem támogatja, és képes magas hozamokat kínálni, felhívta magára a befektetői közösség figyelmét.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet érdemes...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!