A 24 dollár reális cél a Cardano számára?

-

Mi van, ha a Cardano saját kriptopénze, az ADA képes lenne a 20 dolláros árszint fölé emelkedni?

Egyre erősödik a hangulat, hogy a kriptotél véget ért, és itt a következő bikás időszak. Mint ilyen, sok elemző bedobja a jóslatait.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az egyik ilyen előrejelzés szerint az ADA akár 24 dollárig is eljuthat a nemrég kezdődött hosszú távú rally csúcsán.

Összehasonlításképpen, ugyanez a kriptopénz csak valamivel 3 dollár fölött tetőzött, több mint 91 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A 24 dollár reális árcél?

Először is érdemes megjegyezni, hogy a múltban néhány kriptoárfolyam-előrejelzés abszurdnak tűnt, amíg valósággá nem vált.

Ennek ellenére nézzük meg, mi kellene ahhoz, hogy az ADA a megjósolt 24 dolláros árcédulára emelkedjen.

Az ADA-nak több mint 870 milliárd dolláros piaci kapitalizációra lenne szüksége ahhoz, hogy az ára egészen 24 dollárig emelkedjen.

Ez nagyjából 9,5-szerese a legutóbbi bikafutás csúcsán elért piaci kapitalizációjának. Ez elég nagy feladat lenne a Cardano számára, de biztosan nem lehetetlen egy olyan forgatókönyvben, amelyben tömeges elfogadottságot ér el.

A Cardano jelenleg 10 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hihetetlenül hosszú út áll előtte, mire eléri a 870 milliárd dolláros célt, amire szüksége van a 24 dolláros árcédulához. Egyesek ezt egyelőre irreális célnak tekinthetik.

Mi a reálisabb cél az ADA számára?

A főbb kriptovaluták árai minden egyes következő cikluscsúcson hajlamosak megduplázódni vagy akár megháromszorozódni a korábbi bikafutásokhoz képest.

Ha ez a következő bikafutás során is így alakul, akkor a kereskedők a következő csúcsot a 6-8 dolláros ártartomány környékén várhatják, esetleg még ennél is magasabbra.

Az ADA rövid távú teljesítménye már most megfelel a bikás eredménynek, miután lepattant a hosszú távú támaszról.

A cikk megjelenésének idején 0,284 dolláron cserélt gazdát, ami nagyjából 21%-os nyereséget jelent a támaszszinthez képest.

cardano
Forrás: tradingview.com

Íme néhány érdekes megfigyelés, ami az elmúlt hetekben történt. Az ADA open interest a kriptopénz javára tolódott el. Az eladási pozíciók száma jelentősen csökkent ahhoz képest, amit október elején láttunk.

cardano
Forrás: Hyblock Capital

A vételi pozíciók ugyanezen időszak alatt úgy tűnik, hogy konzisztensek maradtak, ami arra utal, hogy a jelenlegi bikás hullámot a medvék érdeklődésének elvesztése táplálta.

Mindazonáltal a héten hétfő óta volt egy kis fellendülés a bikás volumenben.

cardano
Forrás: Santiment

Az ADA jövedelmezősége az MVRV-arány szerint mostanra 4 hetes csúcsra emelkedett.

Az emelkedés nagy része az elmúlt 7 napban volt megfigyelhető, ami azt jelzi, hogy ugyanebben az időszakban egy erős keresleti hullám volt.

Olvastad már? Emelkedés vagy csökkenés dilemma Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE) és Wall Street Meme (WSM). Mi a következő a mém érmék számára?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amelyeket most kell megvenni, mert 2024-ben 500 %-os megtérülést hozhatnak

Vendégbejegyzés A jelenlegi kriptopiac a folyamatos növekedés és a rugalmasság jeleit mutatja. A piac továbbra is pozitív pályán mozog, a jelentős kriptovaluták, mint a Bitcoin és az...

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!