Az Adidas is belép a Metaverzumba

-

„Itt az ideje, hogy belépjünk a határtalan lehetőségek világába” – mondták a világhírű sportruházatbrand munkatársai.
Csütörtökön az Adidas bejelentette, hogy a Bored Ape Yacht Clubbal, a gmoney NFT-vel és a PUNKS Comic-kal együttműködve belép a Metaverse-be.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Adidas mobilalkalmazásán közzétett cikkben a kezdeményezés mögött álló fejlesztők a következőket mondták:

„Idén ősszel az Adidas, amely arról ismert, hogy az eredetiség határán lévő ötleteket ünnepli, a kreativitás határán telepszik le: a Metaverse-ben. Mi célunk ott? Hogy minden egyes lakója gyarapodjon. A Metaverse az a hely, ahol bárki kifejezheti legeredetibb ötleteit és a legautentikusabb önmagát, bármilyen formában. És a blokkláncnak [és az NFT-knek] köszönhetően ezek az úttörők birtokolhatják az általuk létrehozott alkotások egy részét.”


A cikkben a Bored Ape nonfungible token (NFT) egy darabját úgy rajzolták át, hogy az Adidas ikonikus tréningruháját viselje.
A Bored Ape Yacht Club több mint 10.000 darab Ethereum (ETH) blokkláncon mintelt NFT-t foglal magában. Eközben gmoney egy neves kriptopénz és NFT-influencer, aki szerepelt a Fortune NFTy 50 listáján is.
Végül a PUNKS Comic az NFT-k és a fizikai képregények világát ötvözi, hogy úgynevezett kriptoképregényeket hozzon létre.

Ahogy arról ma a Kiptokereső is beszámolt, a virtuális világokban történő földvásárlás forgalma igencsak megugrott a közelmúltban – a dappRadar jelentése szerint egyetlen hét alatt több mint 100 millió dolláros volument bonyolítottak le az ilyen jellegű piactereken.
A Cointelegraph Research előrejelzései szerint az NFT-eladások az év végére elérhetik a rekordot jelentő 18 milliárd dolláros célt, ami a szektort a kripto egyik legforróbb teljesítményű ágazatává teheti.

Olvastad már? Tovább őrli a kereskedők idegeit a bitcoin

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!