Az A.S.Roma is rajongói tokent indít a Socios segítségével

-

Az olasz Associazione Sportiva Roma (A.S. Roma) profi focicsapat bejelentette, hogy „hivatalos rajongói tokeneladást” indít a Sociosszal közösen.
A Socios egy olyan platform, amely lehetővé teszi a spotklubok számára, hogy digitális tokeneket terjesszenek. Ezek szavazati joggal rendelkeznek, jutalmakat vagy egyéb exkluzív árukat adnak.

A Paris Saint-Germain, a Juventus és a West Ham United szintén ezen platformon keresztül értékesíti tokenjeit.

Az A.S. Roma a legújabb futballklub, mely „rajongói tokent” indít

A klub rajongói ősztől olyan döntésekben vehetnek részt, mint a klub létesítményeinek elnevezése, a játékosok kiválasztása egy élő twitteres kérdezz-felelekre, illetve a meccsek előtti tevékenységek kiválasztása a Stadio Olimpicoban.
A klub jelezte, hogy idővel még több szavazásban dönthetnek majd a rajongók.
Francesco Calvo, az A.S.Roma pénzügyigazgatója pozitívan értékelte az üzleti megállapodást:

A Socios.com blokkláncplatfomnak köszönhetően új lehetőségeket nyújthatunk az összes rajongóknak. Ezáltal innovatív módon léphetnek interakcióba kedvenc csapatukkal.

Alexandre Dreyfus a Socios alapító-vezérigazgatója örömmel fogadta az A.S. Roma-val kötött megállapodást. Mint mondta:

„Ez a megállapodás mindkettőnk számára elérhetővé teszi a lehetőséget, hogy egy nagy közösségnyi fogyasztót oktassunk a blokklánc és a kriptopénzek előnyeiről, Európa-szerte, valamint Ázsiában és Latin-Amerikában is. Ha összeadnánk a rajongótáborát a velünk dolgozó futballcsapatoknak, akkor több száz millió futballfanról és felhasználóról beszélhetnénk.”

 „Rajongói tokeneladással” osztanák szét az A.S. Roma tokeneket

A rajongói tokenek megvásárlásához az A.S. Roma támogatóinak meg kell vásárolniuk a Socios saját kriptopénzét, a Chilizt (CHZ), mely jelenleg a BitMax, KuCoin és Binance DEX tőzsdéken elérhető.
A támogatók CHZ-ért cserébe vásárolhatják meg a rajongói tokeneket egy „rajongói tokeneladás” keretében. Az A.S. Roma rajongói tokenek értéke 2€-tól indul.
A rajongói tokenekhez gyakori rajongói interakcióval is hozzájuthatunk a Socios platformján, vagy ingyenesen az alkalmazás kiterjesztett valósággal működő, GPS-alapú „tokenvadászatán” keresztül.
Max Rabinovich, a Socios stratégiai igazgatója elmondta:

„Nagyon izgalmas, hogy egy olyan klubbal társulhatunk, mint az AS Roma, hiszen mindamellett, hogykiaknázza gazdag történelmét, valóban fejlődni szeretne a modern futballrajongók igényeinek megfelelően, így növelve a futball lábnyomát világszerte.”

Olvastad már? A Metamask mobilos böngészője megmutatja nekünk az Ethereum jövőjét

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!