Az A.S.Roma is rajongói tokent indít a Socios segítségével

-

Az olasz Associazione Sportiva Roma (A.S. Roma) profi focicsapat bejelentette, hogy „hivatalos rajongói tokeneladást” indít a Sociosszal közösen.
A Socios egy olyan platform, amely lehetővé teszi a spotklubok számára, hogy digitális tokeneket terjesszenek. Ezek szavazati joggal rendelkeznek, jutalmakat vagy egyéb exkluzív árukat adnak.

A Paris Saint-Germain, a Juventus és a West Ham United szintén ezen platformon keresztül értékesíti tokenjeit.

Az A.S. Roma a legújabb futballklub, mely „rajongói tokent” indít

A klub rajongói ősztől olyan döntésekben vehetnek részt, mint a klub létesítményeinek elnevezése, a játékosok kiválasztása egy élő twitteres kérdezz-felelekre, illetve a meccsek előtti tevékenységek kiválasztása a Stadio Olimpicoban.
A klub jelezte, hogy idővel még több szavazásban dönthetnek majd a rajongók.
Francesco Calvo, az A.S.Roma pénzügyigazgatója pozitívan értékelte az üzleti megállapodást:

A Socios.com blokkláncplatfomnak köszönhetően új lehetőségeket nyújthatunk az összes rajongóknak. Ezáltal innovatív módon léphetnek interakcióba kedvenc csapatukkal.

Alexandre Dreyfus a Socios alapító-vezérigazgatója örömmel fogadta az A.S. Roma-val kötött megállapodást. Mint mondta:

„Ez a megállapodás mindkettőnk számára elérhetővé teszi a lehetőséget, hogy egy nagy közösségnyi fogyasztót oktassunk a blokklánc és a kriptopénzek előnyeiről, Európa-szerte, valamint Ázsiában és Latin-Amerikában is. Ha összeadnánk a rajongótáborát a velünk dolgozó futballcsapatoknak, akkor több száz millió futballfanról és felhasználóról beszélhetnénk.”

 „Rajongói tokeneladással” osztanák szét az A.S. Roma tokeneket

A rajongói tokenek megvásárlásához az A.S. Roma támogatóinak meg kell vásárolniuk a Socios saját kriptopénzét, a Chilizt (CHZ), mely jelenleg a BitMax, KuCoin és Binance DEX tőzsdéken elérhető.
A támogatók CHZ-ért cserébe vásárolhatják meg a rajongói tokeneket egy „rajongói tokeneladás” keretében. Az A.S. Roma rajongói tokenek értéke 2€-tól indul.
A rajongói tokenekhez gyakori rajongói interakcióval is hozzájuthatunk a Socios platformján, vagy ingyenesen az alkalmazás kiterjesztett valósággal működő, GPS-alapú „tokenvadászatán” keresztül.
Max Rabinovich, a Socios stratégiai igazgatója elmondta:

„Nagyon izgalmas, hogy egy olyan klubbal társulhatunk, mint az AS Roma, hiszen mindamellett, hogykiaknázza gazdag történelmét, valóban fejlődni szeretne a modern futballrajongók igényeinek megfelelően, így növelve a futball lábnyomát világszerte.”

Olvastad már? A Metamask mobilos böngészője megmutatja nekünk az Ethereum jövőjét

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagy emelkedésre várnak a bitcoin-kereskedők

A grafikonok alapján az optimista kereskedők úgy vélik, akár 60%-os bitcoin árfolyam-növekedés is bekövetkezhet, ez most a 40 ezer dolláros szint elérését jelentené. A BTC egy...

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!