Avalanche technikai elemzés 06.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche

A Avalanche az árfolyamgrafikonokon csökkenő tendenciát mutatott. A TVL tekintetében az ötödik legnagyobb blokklánc, de a DeFi aktivitása stagnált az elmúlt hónapokban.

Más hírek szerint a SushiSwap bejelentette v3-as termékcsomagjának elindítását az Avalanche-on.

Az árfolyammozgás lehetőséget kínált a shortolóknak. A struktúra medvés volt, de a volatilitás az elmúlt 48 órában az eladói dominancia ellenére magas volt. Ha az árak 13,5 dollár alá esnek, az a csökkenő trend folytatását jelentené.

A napi időkeretben a piaci struktúra medvés volt, és egy lefelé irányuló trend volt folyamatban.

A 4 órás grafikonon szintén lefelé mutató tendencia volt megfigyelhető. Májusban az árfolyam alacsonyabb csúcsok és alacsonyabb mélypontok sorozatát alakította ki.

A 13,88 dolláros szint támaszként szolgált, de az AVAX május 25-én mégis mélypontot alakított ki 13,71 dollárnál.

Június 5-én az árfolyam 13,48 dollárig esett, ami azt mutatja, hogy a medvék továbbra is dominánsak maradtak.

A június 7-i 14,6 dollárra való felpattanás ellenére a piac szerkezete továbbra is medvés maradt.

A hétfői mozgást a Fibonacci-retracement szintek felrajzolásához használtuk. A 78,6%-os retracement szintet 14,62 dollárnál mutatta, ami megmagyarázta a bikák képtelenségét, hogy magasabbra hajtsák az árakat.

Miután megállapítottuk a piac medvés jellegét, a 14,21 dollárnál lévő 50%-os retracement szint újratesztelésekor short kereskedésbe lehet bocsátkozni.

A 13,14 és 12,58 dollárnál lévő 23,6%-os és 61,8%-os Fibonacci kiterjesztési szintek felhasználhatók a nyereség könyvelésére.

Az AVAX 14,93 dollár feletti mozgása érvénytelenítené ezt az ötletet, mivel ez egy kulcsfontosságú rövid távú alacsonyabb csúcsot jelent.

avax

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!