Litecoin technikai elemzés 06.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin

A Litecoin még mindig a 103,5 dolláros szinten áll egy kulcsfontosságú akadállyal szemben, és már csak két hónap van hátra az augusztusi felezési eseményig.

Ha a 2019-es felezési esemény és árfolyam-akció megismétlődne, az LTC masszív rallyra számíthatna.

De a történelem nem mindig határozza meg a jövőt. Bár a feleződés támogathatja az LTC értékét, az LTC-nek át kell lépnie a 104 dolláros Q1/Q2 árplafont, hogy további nyereséget tudjon okozni. De egy gyenge Bitcoin rövid távon árthat az ilyen LTC kilátásoknak.

A 95 dollárról való meredek esés utáni helyreállítási kísérlet 89 dollár közelében hiúsult meg.

Az árfolyam egy ideje már reagál a 89 dollárra, a támasz és az ellenállás között ingadozva. A szint azonban egybeesett egy FVG (fair value gap) zónával 88,7 – 92,4 dollár között.

Ez a területet szilárd medvés zónává teheti. A közelmúltbeli helyreállítási kísérlet megakadt az FVG zónában, ami az árfolyamot a sajtótájékoztató idején 89 dollár alá szorította.

Így az eladók letáborozhatnak ezen a medvés területen, és megpróbálhatnak nyereséget keresni a 84 dollárnál vagy a 77,5 dollár alatti keresleti zónánál.

A medvés terület felett egy medvés rendelési blokk és kínálati zóna húzódik 95 dollártól 104 dollárig.

Ez a szint egyben a Q1/Q2 árplafon is. Tehát az FVG zónán túli bármilyen mozgás újabb valószínű visszahúzódással szembesülhet ebből a kínálati zónából, hacsak a BTC nem okoz bikás előfeszítést a magasabb időkeretben.

Eközben az LTC május 8-tól folyamatos felhalmozódást regisztrált, amit az emelkedő Accumulation/Distribution mutató is mutat.

Az RSI azonban júniusban visszahúzódott az alsó tartományba, és a medián szinten elutasításra került – emelkedett rövid távú eladási nyomás.

litecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!