Avalanche technikai elemzés 05.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche

Az Avalanche árelemzés azt jelzi, hogy az AVAX/USD pár jelenleg instabil állapotban van, amelyet a csökkenő trend és a csökkenő volatilitás jellemez.

Az AVAX 15,43 dolláron nyitott, a legmagasabb árfolyam 15,54 dollár volt, míg a legalacsonyabb jegyzett ár 15,16 dollár, ami körülbelül -1 %-os kisebb elmozdulást jelez.

Az Avalanche ármozgásának elemzése egy uralkodó csökkenő tendenciát tár fel, amelyet az jellemez, hogy az ár a mozgóátlag görbe alá esik (16,25 dollár).

A legutóbbi piaci tevékenységek szintén a medvés erők dominanciáját mutatják, amelyek várhatóan rövid távon továbbra is befolyásolni fogják a piacot.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy az ár jelenleg csökkenő mintázatot mutat, és egy támaszszinthez közelít.

Ez arra utal, hogy ha a bikák meg tudják ragadni ezt a lehetőséget, akkor a közeljövőben pozitív trendváltás lehetősége áll fenn.

Figyelemre méltó, hogy a támaszszintet áttörték, ami a támasz visszahúzódását jelzi, ami kedvező lehetőséget jelent a bikás befektetők számára, hogy kihasználják.

Az AVAX/USD pár 35-ös RSI (Relatív Erősség Index) értéket mutat. Ez az érték rendkívül volatilis piaci állapotra utal.

Továbbá az RSI trendje csökkenő tendenciát mutat, és az alsó semleges zóna alá esett. Ez azt jelzi, hogy az eladási aktivitás jelenleg dominál a piacon.

Fontos megjegyezni, hogy a kriptopénz volatilitást és kiszámíthatatlanságot mutat a viselkedésében.

Emellett a stabil RSI a vételi és eladási tevékenységek közötti egyensúlyra utal, amit a lineáris pálya is bizonyít.

Avalanche

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!