Avalanche (AVAX) technikai elemzés 08.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) erős medvés kilátásokkal rendelkezik a magasabb időtávú grafikonokon.

Júniusban erőteljes csökkenést tapasztalt, elérve a 10 dolláros pszichológiai szintet.

Bár az AVAX egy hónappal később 16 dollár felé pattant, ez nem volt elég ahhoz, hogy a magasabb időtávú előfeszítést bika felé fordítsa.

Az elmúlt hat hét során az Avalanche visszavonta ezeket a nyereségeket.

A bikának meg kell védenie a 10 dolláros régiót, vagy újabb eséssel kell szembenéznie, amely akár 40% -ot is mérhet. Az elmúlt három napban némi kereslet csalt be a piacra, de vajon elég lesz-e ez?

Az AVAX április második fele óta csökkenő tendenciában van. A piac szerkezete azóta is többnyire medvés volt.

Ez június végén bikás volt, amikor az AVAX 13 dollárral megfordult a támaszra, és a 15,97 dolláros szintig száguldott.

A bikák azonban nem tudták kikényszeríteni, hogy a napi zárás 14,93 dollár fölött legyen, ami a júniusi éles esést megelőző csúcs volt.

Ez azt jelentette, hogy a magasabb időtávú (1 hetes) piaci struktúra továbbra is medvés maradt.

Július 15. után a Avalanche elindult lefelé vezető útjára, amelyet még nem sikerült megállítani.

Új 2023-as mélypontot regisztrált 9,71 dolláron, ezzel felvázolva a piacon uralkodó intenzív medvés hangulatot. Az árral párhuzamosan az OBV is csökkenő tendenciát mutatott, ami a tokenre nehezedő folyamatos eladási nyomást jelezte.

Az RSI szintén medvés tendenciát jegyzett az elmúlt hónapban, és az elmúlt héten erőteljes lefelé irányuló lendületet jelzett.

A 4 órás grafikon azt mutatta, hogy a 10,47 dolláros szint az a szint, amelyre érdemes odafigyelni.

Az ezen ellenállás feletti elmozdulás a 4 órás struktúrát bikásan megfordítaná, és a fellendülés kezdetét jelenthetné.

Mégis, a dolgok jelenlegi állása szerint a 10,45-10,55 dolláros területre való elmozdulás valószínűleg shortolási lehetőséget jelentene az AVAX kereskedők számára.

AvalancheFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!