Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 08.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) bikái megjelentek, hogy megvédjék a decemberi 0,00000779 dolláros mélypontot, és megállították az augusztusi dömpinget.

A Bitcoin (BTC) azonban még nem mutatta az augusztusi veszteségek visszaszerzésének jeleit, ami megnehezítheti a SHIB helyreállítási erőfeszítéseit is.

A SHIB augusztus első felében mintegy 40%-ot emelkedett, beállítva az áprilisi 0,000011 dolláros szintek elérését. Az augusztus második felében bekövetkezett éles visszaesés az összes nyereséget eltörölte.

A csökkenés azonban a decemberi mélypont (0,00000779 dollár) és a korábbi ellenállási zóna (0,00000785 – 0,00000824 dollár) összefolyásánál (szürke) enyhült.

Az RSI augusztus második felében az 50-es középérték alatt hullámzott, ami a vételi nyomás csökkenését mutatja. Emellett a CMF a nulla szint alatt volt, ami ugyanebben az időszakban masszív tőkebeáramlást jelzett.

Ha a BTC a következő napokban/hetekben további veszteségeket könyvel el, a SHIB áttörheti a 0,00000785 – 0,00000824 dolláros támaszzónát. Lenti irányban a következő támaszok a 0,00000750 és a 0,00000698 dollár.

Ezzel szemben a bikáknak át kell lépniük az érvénytelenített bikás OB 0.00000876 – 0.00000948 dolláros (zöld) és a májusi tartományi csúcs (0.00000903 dollár) akadályát és összefolyását, hogy feljebb nyomulhassanak.

De előtte a bikáknak meg kell küzdeniük a közvetlen útakadályokkal és a májusi tartományi mélyponttal (0,00000846 dollár).

shibaFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!