Aptos technikai elemzés 05.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos

Az Aptos árelemzése megerősíti, hogy a piac a mai napra nézve bikás, mivel az APT árfolyama 6,13%-ot emelkedett a mai napon.

Az APT/USD árfolyam azóta emelkedő tendenciát mutat, hogy a mai nap elején kitört a 8,8319 dolláros ellenállási szintről, és az elmúlt 24 órában a 7,664 és 10,978 dollár közötti sávban kereskedik, e szintek körül jelentős vételi nyomás tapasztalható.

Ugyanakkor az APT/USD esetében a 8,31 dollárnál található a támasz, és bármilyen lefelé irányuló mozgás esetén az árfolyam erre a szintre húzódhat vissza.

A piaci hangulat összességében bikás, és a kereskedők továbbra is bíznak abban, hogy a közeljövőben folytatódik a rali.

Az Aptos napos árelemzése bíztató jeleket mutat a vevők számára, és a bikás lendület az elmúlt napokban folyamatosan erősödött.

Mivel a vevők továbbra is az élre törnek, a befektetők optimisták, hogy a közelmúltbeli rally az elkövetkező napokban még tovább bővülhet.

A coin magasabb csúcsokat és magasabb mélypontokat alakított ki, ami azt jelzi, hogy az emelkedő trend még mindig érintetlen, és innen további emelkedési potenciál lehet.

A relatív erősség index (RSI) jelenleg 40 ponton áll a napos grafikonon, ami azt jelzi, hogy a piac sem túlvett, sem túladott.

A mozgóátlag konvergencia és divergencia (MACD) vonal (kék) a jelzővonal (narancssárga) alatt van, és a bikás fordulat jeleit mutatja.

A 20-EMA az 50-EMA felett keresztezi az erős bikás lendületet megerősítve.

Összefoglalva, az Aptos árelemzési piac bikásan néz ki, és jó adag vételi nyomás van játékban, ahogy a token magasabb szintek felé nyomul.

A technikai indikátorok mind bikás irányba fordultak, és a napi kereskedési volumen is növekedett, ami erős keresletet jelez a token iránt.

Ha a bikáknak sikerül áttörniük a jelenlegi ellenállási szinteket, akkor további emelkedés várható.

aptos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!