Aptos (APT) technikai elemzés 08.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos (APT)

Az Aptos (APT) tükrözte a Bitcoin (BTC) árfolyamának ingadozását az elmúlt hónapban.

Míg a BTC rövid távon szüktartományban mozgott, addig az APT ingadozó árfolyama 5 és 8 dollár között mozgott két hónapon keresztül.

Következésképpen a legutóbbi bikás lökést, hogy áttörje a tartományi csúcsot, újabb visszautasítással fogadták, ami rávilágít az eladók fölényére a jelenlegi piaci körülmények között.

Vajon az 5 dolláros támasz újbóli tesztelése jobb eredményeket hoz a bikák számára?

Az Aptos az évet határozottan bikásan kezdte, és 20,3 dolláros éves csúcsra emelkedett.

Azóta az altcoin súlyos medvés lejtmenetbe került, értékének több mint 68%-át veszítette el.

A jelenlegi árfolyamának zoomolása megmutatta a kereskedési volumen hiányát, ami elősegítette az eladási nyomást.

A likviditás hiánya miatt az APT június 10-e óta az 5 és 8 dollár közötti sávban mozgott.

Ez azt eredményezte, hogy az On Balance Volume (OBV) mutató ugyanebben az időszakban a 200 milliós határ körül stagnált.

Az elmúlt hét napban az APT Relatív Erősség Indexe (RSI) augusztus 9-én egy erős bikás napi zárást követően a semleges 50-es szint fölé emelkedett.

Ezt a mozgást azonban az eladók gyorsan visszafogták, és az RSI a cikkünk megjelenésekor a semleges 50-es szint alá süllyedt.

Mivel az eladók kezében van a fölény, az APT kiterjesztheti a csökkenő ármozgást az 5 dolláros támaszszintig.

Ez lehet az a terület, ahonnan a bikák erőteljes emelkedést várnak, ahogyan azt januárban is láttuk.

A tartós bikás fordulat kulcsa azonban a 8 dolláros küszöb átlépése lesz a tartományi csúcson.

Időközben a kereskedők arra számíthatnak, hogy az árak lejjebb mennek, a profitszintek pedig az 5-6 dolláros árzónában lesznek.

aptos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!