Aptos (APT) technikai elemzés 08.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos (APT)

Az Aptos Labs a hírek szerint a Microsofttal kötött partnerséget a Web3 megoldások megkönnyítése, integrálása és skálázása érdekében.

A natív token, az Aptos (APT) pozitívan reagált a hírre, és augusztus 9-én több mint 10%-kal emelkedett.

A Bitcoin (BTC) azonban a júliusi CPI-adatokat megelőzően erőteljes visszaesést regisztrált, ami visszavetette az APT közelmúltbeli nyereségét.

A cikk írásakor a BTC medvék és bikák a 29.500 dolláros tartományi mélypontért küzdöttek, és további veszteségek felbátoríthatják az APT eladókat.

Az APT Relatív Erősség Indexe az 50-es határ fölé emelkedett, ami megerősítette a kereslet és a vételi nyomás augusztus 9-i megugrását.

Hasonlóképpen, a Chaikin Money Flow is a nulla határ fölé emelkedett – ez a pozitív érték az APT piacára irányuló javuló tőkebeáramlást mutatja.

Az árfolyamok azonban a szerdai pumpálás után az ellenállás területére tértek be.

Az APT július 18. óta ingadozik a 6,67 – 7,97 dollár közötti tartományban. A pumpálás a tartományi csúcson (7,97 $) visszautasítással szembesült.

A tartományi csúcs fölött egy heti medvés rendelési blokk (OB) található 8,2 – 9,4 dollár között (piros). A legtöbb esetben a medvés OB-k negatív árreakciókhoz vezetnek.

Ebben az esetben a heti OB magasabb időkeretben van, és a korábbi, 2023. májusi tartományi csúcshoz igazodik.

Ez a 7,97 dollár – 9,5 dollár közötti területet döntő fontosságú medvés zónává teszi.

Egy újabb valószínűsíthető árvisszautasítás ezen a területen az APT-t lejjebb indíthatná, ami két lehetséges rövid beállítási lehetőséget mutatna be.

Az első beállítás a tartományi csúcs (7,97 dollár) újbóli tesztelése esetén történő shortolás, a take-profit a tartomány közepénél (7,3 dollár).

Másodszor, shortolás a középső tartományon (7,3 dollár), a take-profit a tartományi mélyponton (6,67 dollár) – ez valószínűleg +8%-os nyereséget jelent. A stop lossokat a 8,4 és a 7,6 dolláros szintre helyezzük.

A napi gyertyás nap zárása a heti medvés OB-k felett érvényteleníti a medvés tézist.

aptos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András

 

 

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!