ApeCoin (APE) frissítései emelkedést eredményezhet

-

Az ApeCoin [APE] nemrégiben új frissítést tett közzé az ökoszisztémájában történt legújabb fejleményekről. Az ApeCoin kiterjesztette az APE fejlesztési javaslatait.

A tweet szerint a múlt héten 41 AIP volt folyamatban, azóta 9 új AIP-ötlet érkezett be. Egy AIP-t azonban jóváhagyott a közösség, egy AIP-t pedig elutasítottak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Figyelemre méltó frissítés volt az újonnan jóváhagyott AIP 121-hez, amely az ökoszisztéma-alapok allokációjával kapcsolatos AIP-k átláthatóságát kívánja növelni, javítani kívánja a szavazási folyamatot, és szabványosítani kívánja az időszakos jelentéstételt.

Miközben ezek a fejlemények megtörténtek, az APE múlt heti teljesítménye sokak figyelmét felkeltette, mivel több mint 20%-os növekedést ért el.

A  cikk írása idején az APE 3,95 dolláron forgott, piaci kapitalizációja több mint 1,4 milliárd dollár volt.

Bár az APE heti emelkedése meglehetősen ígéretesnek tűnt, és további reményt adott a befektetőknek az áremelésre, a dolgok elkezdtek szembeszállni az APE-vel, amikor a 24 órás diagram vörösre festett.

Mindazonáltal az APE on-chain mutatói kedvezőek voltak, és azt sugallta, hogy a befektetőknek nem szabad pánikba esniük a jelenlegi piaci helyzetben.

Ráadásul az APE MVRV aránya jelentősen megnőtt, ami bullish jel volt.

Nem csak ez, hanem az APE hálózatának növekedése is ugyanezt az utat követte, és növekedést regisztrált az elmúlt héten.

apecoin

Forrás: santiment.net

Érdekes módon a napi aktív felhasználók száma tovább nőtt. Ez pozitív jelzés volt, mivel arra utalt, hogy nagyobb számú felhasználó van jelen a hálózatban.

Másrészről azonban az APE nem tudta megőrizni népszerűségét a kriptográfiai közösségben, mivel közösségi volumene csökkent az elmúlt héten.

Forrás: santiment.net

Eközben az APE napi grafikonjára pillantva kiderült, hogy a medvék az elkövetkező napokban árcsökkenésre készülnek.

Fontolja meg ezt: a Relatív Erő Index (RSI) csökkenést regisztrált, és a semleges jel felé tartott.

A Chaikin Money Flow (CMF) is csökkent az elmúlt napokban. Mindazonáltal az MACD felfedte, hogy a bikák továbbra is előnyben részesültek a piacon.

apecoin

Forrás: tradingview.com

Olvastad már? Sokszorosára növekedett a Youtube-csalások száma

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!