Anthony Scaramucci: Csakis a bitcoinra koncentrálok

-

A Skybridge társalapítója és a Fehér Ház egykori kommunikációs igazgatója kizárólag a bitcoinra koncentrál, mivel szerinte elég nehéz leküzdeni a kriptóval kapcsolatos félelmeket.

A Skybridge Capital társalapítója, Anthony Scaramucci – a Trump elnöksége alatt, a Fehér Házban töltött rövid idő után – továbblépett a kriptopiacra.

A Decrypttel folytatott nagyinterjúban a Fehér Ház egykori kommunikációs igazgatója elmagyarázta, miért vonzódik a bitcoin – és egyelőre csak a bitcoin – iránt.

„Egyedül a bitcoinra koncentrálok.” – mondta Scaramucci. „Nem a Dogecoin, az Ethereum, vagy más digitális eszközök felé tartok, hanem egyedül a nagy kutya felé.”

A Wall Street befektetője és a SALT konferencia alapítója rámutatott arra, hogy az összes kriptovaluta piaci kapitalizációjának túlnyomó részét a bitcoin teszi ki.

„12 éve alatt 8300 különböző versenytárs próbálta legyűrni, de mégis tartja az első helyet, és ez nekem elég.”

Ezek alapján Scaramucci egy Bitcoin-maximalistának tűnhet, és ennek alapja is van, tekintve, hogy a Skybridge Capital BTC-alapja – amely az első hetekben 370 millió dollárra nőtt – kizárólag a bitcoinra koncentrál.

Kétségtelen, hogy a bitcoin – legalábbis eddig – sikeres befektetésnek bizonyult cége számára. Január 4-e óta, a Skybridge bitcoinalap hivatalos indulás óta, a BTC 31.000 dollárról 56.000 dollárra emelkedett, ami 80%-os profitot jelent. Scaramuccinak azonban akad más oka is arra, hogy higgyen a valutában.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


Az, hogy Scaramucci egyedül a bitcoinra összpontosít, azzal magyarázható, hogy nehezen viseli a kriptopiac körüli bizonytalanságot és félelmeket.
Elég nehéz volt a befektetőket a bitcoin felé vonzani, nem is beszélve a több ezer altcoinról. A Skybridge úgy látja, hogy a bitcoin indul a legnagyobb eséllyel, hogy a mindennapi befektetők portfóliójába kerüljön.

„Jelenleg az első számú cél az, hogy megpróbáljuk megismertetni az embereket a kriptopiaccal.” – mondta.

„Szerintem a bitcoinra is nehéz lesz rávenni őket, hisz ismeritek a FUD kifejezést: félelem, bizonytalanság és kétely.”
A bitcoin mainstreambe való benyomulása érdekében Scaramucci azt mondja, hogy „információ-telítettséget” használ – újra és újra dörömbölve veri a bitcoindobot.
E célból munkatársával Brett Messinggel rendszeres élő beszélgetéseket rendeznek a bitcoinról – annak hullámvölgyeiről, kockázatkezeléséről és olyan új vállalatokról a piacon, mint a MicroStrategy és a Tesla.

„Félig papagáj félig harkály vagyok, így nagy kitartással tudok csiripelni az agyadban, amíg a fejed fel nem robban” – mondta Scaramucci, majd hozzátette: „És ugyanazt mondogatom újra és újra nagy lelkesedéssel.”

Scaramucci nagy vágya, hogy népszerűsítse a bitcoint, azonban nem tartja kizártnak, hogy kibővítse érdeklődését a kriptopiacon.

„Remélhetőleg 6, 12, vagy 18 hónap múlva, mikor meghívsz a podcastodba, már más nézeteim lesznek, és más valutákról is beszélgethetünk.” – mondta.

Mik a Skybridge Capital tervei?

Egyelőre a Scaramucci és a Skybridge kizárólag a bitcoint támogatják.
Januárban a Decrypttel folytatott beszélgetés során Messing azt jósolta, hogy a bitcoin akár félmillió dollárra is felmehet, ha az intézményi befektetők továbbra is folytatják a vásárlást.” Meglepődnék, ha nem érné el a 100.000 dollárt a következő 15 hónapban.” – fogalmazott akkor Messing.
Scaramucci szeretné, ha a Skybridge privát bitcoinalapja ETF-fé alakulna át.

Messing januárban úgy fogalmazott a Decryptnek, hogy egy bitcoin-ETF létrehozása tönkreteheti a Skybridge bitcoinalapját.
A közelmúltban azonban két bitcoin-ETF-et is bejegyeztek Kanadában, emiatt Scaramucci reméli, hogy az Egyesült Államok követni fogja Kanada példáját, és hogy a Skybridge-nek is lesz lehetősége ETF-et indítani.

„Tehát a jó hír számunkra az, hogy biztosan menni fog az üzlet akkor is, és már várom, hogy ügyfeleink bekerüljenek egy ETF-be.” – mondta.

„Bízunk benne, hogy sikerül majd megvalósítani ezt az áttérést, és hogy minden ügyfelünk elégedett lesz.”

Olvastad már? A bitcoinpiac újra elérte az 1 billió dolláros összértéket

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!