AMP technikai elemzés 06.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

AMP

Az AMP 2023. június 21-i árelemzése bikás tendenciát jelez a napra, a coin 0,00212 dollárig emelkedett.

Azonban az AMP a 0,00217 dollárnál egy kritikus ellenállási szintbe ütközik, amely jelentős eladási nyomást gyakorolhat az árra.

Ennek eredményeképpen az árfolyam csökkenésnek indult, minimalizálva az elért nyereséget.

Az előrejelzések szerint az árfolyam a jelenlegi 0,00210 dolláros szint alatt állapodhat meg, ami további támogatást igényel az AMP bikák számára az áttöréshez, figyelembe véve a nagy piaci nyomást.

Az AMP napos árfolyamgrafikonját vizsgálva látható, hogy az ár ma jelentős emelkedést tapasztalt, ami lehetővé tette a bikák számára, hogy visszanyerjék az irányítást.

Az elmúlt 24 órában az AMP 5,71 százalékos emelkedésnek volt tanúja, ami a bikák ígéretes lendületét jelzi.

Sőt, az elmúlt héten is figyelemre méltó, 4,73 százalékos értéknövekedés volt tapasztalható.

A kereskedési volumen is 443 százalékkal ugrott meg az éjszaka folyamán, míg a piaci tőke 5,06 százalékkal emelkedett, ami 0,01 százalékos piaci dominanciát eredményezett.

A volatilitási mutató magas szintű változékonyságot mutat, mivel a Bollinger-sávok jelentős tartományt fednek le a grafikonokon.

A felső sáv, amely 0,00260 dollárnál helyezkedik el, a legerősebb ellenállási szintet jelenti az árfolyam felett.

Ezzel szemben a 0,00176 dollárnál lévő alsó sáv az AMP támogatási szintjeként működik. Az átlagot a 0,00218 dollárnál találjuk, amely az árszint felett helyezkedik el.

A relatív erősség index (RSI) a piacon vételi aktivitást jelez, ami emelkedő tendenciát mutat.

Jelenleg az RSI 39-en áll, a semleges zóna alsó felében tartózkodik, és fokozatosan ellaposodik, ami nem jó jel.

amp

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!