Alex Jones azt állítja, hogy Soros György 5 millió dollárt fizetett volna neki, hogy népszerűsítse a bitcoint

-

Egyesek számára meglepő lehet, de bizonyos körökben még mindig rossz hírneve van a bitcoinnak. Ez a sok hackertámadásnak, a darkwebes felhasználásnak és a megkérdőjelezhető karakterű bitcoinhírnököknek tudható be.

Olvastad már?  Már 50 coin és token a CoinCashnél – most 0,99% a váltási díj!

Most a listára került a mindenféle vad összeesküvés elméletet támogató Alex Jones is.


Alex Jones, szókimondó összeesküvés-elmélet gyártó és táplálékkiegészítő kufár a Joe Rogan Experience podcastben szerepel, ahol azt mondta a kriptopénzekről, hogy „ez a jövő.”
Az intézményellenes Jones nem bízik a kormányok által irányított fiatpénzekben, a következőket mondta:

 „Egy privát bankrendszerünk van, ami mind fiatpénzből áll, én nem akarok elítélni senkit, csak annyit mondok, hogy: legyünk óvatosan.”

Az, hogy Jones támogatja a kriptopénzeket nem lehet meglepő, miután minden közösségi médiaoldal és a PayPal is kitiltotta.
2018 végén a PayPal számos olyan jobboldali híroldalt tiltott ki, mint a Gab és a The Hacker News.
Az is előfordulhat, hogy Jones kriptotámogatása el fog tűnni a háttérzajban.

A podcastben elmondta, hogy nyolc évvel ezelőtt Soros György 5 millió dollárt ajánlott fel neki, hogy népszerűsítse a bitcoint. Állítása szerint ez 38 millió dollárt ért volna a 2017-es bika piac csúcsán, de visszautasította.
Valószínűleg félreszámolta az összegeket vagy az időzítést, mivel a nagyából 2.000 bitcoin ami 38 millió dollárt ért volna a csúcson 21 hónapja ért volna 5 millió dollárt.
Ha igaz, ha nem ez az állítás sokkal szerényebb, mint Jones korábbi elméletei.

Mi van akkor, ha Stephen Hawking Satoshi Nakamoto?

A bitcoinnak szükséges egy bajnok, aki egyszerre híres és megbízható, ha valaha el akar terjedni. Ha kiderülne, hogy igazából Stephen Hawking volt Satoshi Nakamoto, akkor ez meg is volna.
Mivel Hawkingról mindenki tudja, hogy egy zseni, sok laikus személyt lehet meggyőzni arról, hogy a bitcoin jó ötlet.
Az Egyesült Királyság számára az is elég lenne, ha Brian Cox,  a híres televíziós fizikus és korábbi popsztár annyi mondja, hogy a bitcoin „elég jó dolog”.
Sokan reménykedtek abban, hogy Musk lesz ez a személy, de az utóbbi időben egyre jobban sikerül neki rombolni a saját hírnevét és megbízhatóságát.

Az utóbbi időben nagyon sok szórakoztató és sportiparban dolgozó személyiség fejezte ki a kriptopénzek iránti szeretetét.Csak egy-két emberre lenne szükség ahhoz, hogy meginduljunk és ismét a kriptopénzekre figyeljen a világ.

Na most hol van Soros György az 5 millió dollárjával?

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!
 

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!