Akash Network (AKT) árfolyam elemzés 05.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Akash Network (AKT)

Az Osmosis láncon indított Akash Network 2018 márciusában jelent meg először a kriptopiacon. Ez az AI-projekt a felhőalapú számítástechnika, a felhőszolgáltatások és a felhőalapú erőforrások szuperfelhője. Egy nyílt forráskódú decentralizált (DeFi) piactérről van szó.

Nevezetesen, az Akash Network natív tokenje, az AKT 237 192 753 AKT és 388 539 008 AKT token maximális készlete van forgalomban.

Az Akash Network 1,383 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával sikeresen biztosította a 63. helyet a globális kriptopiaci listán.

A mesterséges intelligencia (AI) kategória hype-jának folyamatos növekedésével tervezel befektetni ebbe a kriptotokenbe? De aggódsz a jövőbeli kilátásai miatt? Nézzük meg mi fog történi még májusba.

Az Akash Network árfolyama jelentős árfolyam-akciót mutatott az első két hónapban, több mint 161%-os növekedést mutatva ez idő alatt.

Ezután az ár a 6,20 dolláros ellenállási szintnél elutasítással szembesült, majd rövid ideig semleges tendenciát mutatott.

A piaci volatilitás növekedésével a bikák körülbelül 50%-os korrekciót regisztráltak. Miután azonban a 3,212 dolláros mélypontot tesztelte, a bikák visszanyerték lendületüket.

Az árfolyam azóta folyamatosan bikás hangulatban kereskedik.

A Cross EMA 50/200-napos kereszt EMA bikás árhangulatot mutat az 1 napos időkeretben, ami arra utal, hogy az AKT árfolyamára az elkövetkező hónapokban erős bikás hatással lesz.

Másrészről a technikai indikátor, a MACD állandó zöld színű hisztogramot mutat a grafikonon, ami a kripto területén megnövekedett vételi és eladási nyomásra utal.

Ezenkívül az átlagok folyamatos emelkedést mutatnak, ami pozitív kilátásokat jelez az altcoin számára a kriptopiacon.

Amennyiben a piac az AKT árfolyamát a 6,20 dolláros ellenállási szint fölé nyomja, a bikák felkészülnek a 7,10 dolláros felső ellenállási szint tesztelésére.

Ellenben egy medvés trendforduló az altcoint az 5,18 dolláros alsó támaszszintje felé húzhatja ebben a hónapban.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!