A Solana (SOL) május végéig elérheti a 200 dollárt

-

A Solana natív tokenje (SOL) egyre nagyobb teret hódít a kriptopénzpiacon, ma 174 dollárt ért el az árfolyama, ami az elmúlt több mint egy hónap legmagasabb árfolyamát jelentette, mielőtt 166 dollár körül konszolidálódott volna.

A fellendülés az iparág vezetőinek figyelmét is felkeltette, Daniel Choung, a Syncracy Capital társalapítója pedig azt jósolta, hogy a Solana május végére 200 dollárra emelkedik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana májusra elérheti a 200 dollárt

Egy friss tweet-bejegyzésben Daniel Choung, a Syncracy Capital digitális eszközfedezeti alap társalapítója kiemeli a Solana kivételes teljesítményét, a jelenlegi piaci ciklus kiemelkedő kereskedésének nevezve azt.

solana
Forrás: X

Choung szilárd bizalmát fejezi ki a SOL potenciális lehetőségében, hogy május végére visszaszerezze a 200 dollárt, ami teljes fordulatot jelez a havi időkeretben, és potenciálisan megnyitja az utat a történelmi csúcsok (ATH-k) felé.

Ezek az optimista kilátások a SOL következetes emelkedő pályáján és azon képességében gyökereznek, hogy a piaci kihívásokat rugalmasan átvészelje.

Emellett Choung kiemeli a közelgő „Frankendancer” frissítést, amely egy nagyon várt fejlesztés a Solana ökoszisztémán belül.

A frissítés jelentős fejlesztéseket és optimalizálásokat vezet be, tovább erősítve a SOL teljesítményét és elfogadottságát.

A Frankendancer frissítéssel a láthatáron a befektetők egyre inkább bíznak abban, hogy a SOL új történelmi csúcsokat érhet el.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Solana a leggyorsabb blokkláncként emelkedik ki

A CoinGecko legfrissebb adatai rávilágítanak arra, hogy a Solana a leggyorsabbnak bizonyult a nagy blokkláncok között, a tényleges napi átlagos másodpercenkénti tranzakciói (TPS) 2023. április 6-án rekordmagasságot értek el (1 504).

Ezzel a figyelemre méltó sebességgel a Solana 46x gyorsabb, mint az Ethereum.

A Solana TPS-je továbbá több mint 5x gyorsabb, mint a Polygon (MATIC), amely jelenleg a legmagasabb TPS-t tartja az Ethereum skálázási megoldásai között.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Solana lenyűgöző teljesítménye ellenére a 65.000 TPS elméleti maximális sebességének mindössze 1,6%-át érte el.

Ez arra utal, hogy még mindig jelentős fejlődési lehetőség van, és a hálózat közelgő frissítéseit szorosan figyelni fogjuk, hogy milyen gyorsan tud még magasabb valós TPS-t elérni.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Ezek a kriptók olcsóbbak, mint egy Big Mac, és képesek biztosítani 25%-os növekedést 2024-ben

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!