AI választások a legdinamikusabb altcoinok számára ezen a bikapiacon

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin ára a következő feleződés után 200%-kal is megugorhat, jósolják a szakértők. Az ilyen megugrások gyakran végigfutnak a piacon, és más kriptovalutákat is felpörgetnek.

A mostani bikapiac lendületével a dinamikus altcoinok azonosítása kulcsfontosságúvá válik, mivel ezek is meglovagolhatják ennek a pénzügyi fellendülésnek a hullámát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cikkünk azokat az altcoinokat vizsgálja, amelyek kivételes ígéretet mutatnak ezen a virágzó bikapiacon.

A BlastUP előértékesítése elérte a 2,5 millió dollárt: A kripto következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, nemrég nagy port kavart a kriptovilágban a fejpörgető debütálásával, és néhány hét alatt 2,5 millió dollárt gyűjtött össze.

altcoin

A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját, exponenciálisan növekszik.

A BlastUP üvöltő sikerre készül, a tervek szerint a Web3 eszközöket AI innovációval erősíti meg a gyors és minőségi startup indítások érdekében. Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg a ötödik előértékesítési szakaszát bonyolítja, és a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálja.

Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45,5%-os jelentős kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony launchpad platformjává váljon.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A Cardano árpotenciálja a piaci visszafogottság közepette

A Cardano közelmúltjában egy hónap alatt 1,45%-os csökkenést mutat, de hat hónap alatt 148,78%-os erős emelkedést.

A 3,16 dolláros történelmi csúcs elérése, ugyanakkor a 0,52 dolláros támasz és a 0,75 dolláros ellenállás azt mutatja, hogy a piac tétovázik.

Amennyiben az árfolyam áttöri a 0,75 dollárt, emelkedést láthatunk, de a 0,52 dollár alá csúszás csökkenést okozhat.

E szintek kulcsfontosságú mozgatórugóként működnek a mozgás szempontjából, a 0,67 dollárnál lévő rövid távú SMA pedig a potenciális stabilitásra vagy ingadozásra utal.

Hosszú távon a 0,59 dolláros 100 napos SMA stabilabb kilátásokat nyújt, ami a rövid távú emelkedések és visszaesések ellenére állandóságot sugall. A jelenlegi árfolyamon kívüli tényezők is befolyásolhatják a piacot.

A befektetők a hat hónapos emelkedést az erős lendület jelének tekinthetik, amely folytatódhat, ami a bika forgatókönyv mellett szól.

A páratlanul rekordmagas árfolyam azonban azt jelzi, hogy van még hely a növekedésnek, de a korrekciónak is.

A támasz- és ellenállási szintek szemmel tartása egyaránt kulcsfontosságú, mivel bármelyik megtörése megjósolhatja a Cardano árfolyamának következő fejezetét.

A Solana növekedése: Jelenlegi optimizmus és piaci kockázatok

A Solana lendületes növekedést mutatott az elmúlt hónapban 57,90%-os, fél év alatt pedig figyelemre méltó, 777,93%-os emelkedéssel.

A jelenlegi 171,10 dolláros árfolyam, amely a 150,87 dolláros támasz és a 182,72 dolláros ellenállás között meghúzódik, erős vevői optimizmusra utal.

Ugyanakkor figyelni kell a lehetséges visszahúzódásokra a 76,03 dollárig. A múltbeli emelkedések nem jelentenek garanciát a jövőbeli sikerre, de táplálják a pozitív hangulatot.

A Solana a múltban 267,52 dolláron tetőzött, jelenlegi állapota a korábbi dicsőségtől való távolságot hangsúlyozza, ami arra ösztönözhet egyeseket, hogy hosszú távú célként a csúcsszintekre való visszatérést várják.

A 181,65 dolláros 10 napos mozgóátlag a közelmúltbeli stabilitást sugallja, ami a reményteli kilátásoknak további tartalmat ad.

A kiegyensúlyozottabb szemlélet mégis figyelembe veszi a nagyobb piaci mozgásokból eredő kockázatot, amelyek alááshatják a jelenlegi árfolyam-emelkedést.

Ahogy a befektetők megemésztik ezeket a számokat, mind a szilárd emelkedés, mind a történelmi húzás a történelmi csúcsról valószínűleg befolyásolni fogja a stratégiákat, alakítva a Solana útját a piac kiszámíthatatlan hullámain.

Optimism árelemzés: Rugalmasság ingadozások közepette

A jelenlegi árak az Optimism 3,50 dollárt mutatnak a közelmúltbeli eséssel, de nem szabad elfelejtenünk, hogy hat hónap alatt jelentősen emelkedett.

A 4,32 dolláros legközelebbi ellenállás elérése rövid távon nehéz lehet, mégis lehetőségek nyílnak meg, ha a lendület visszatér, esetleg még a 4,95 dolláros második ellenállást is megkérdőjelezheti.

A történelmi csúcsok azt sugallják, hogy magasabbra is eljuthat, de a befektetőknek fel kell készülniük az ingadozásokra, és tesztelniük kell a 2,95 vagy akár a 2,20 dolláros támaszt, ha a trendek megfordulnak.

Hosszú távon az optimizmus rugalmasságot tükröz, és a szilárd hathónapos növekedéssel továbbra is fennáll a további nyereség lehetősége. Ez megegyezik a 100 napos átlaggal, ami stabilitást jelez.

A 4,86501702 dolláros történelmi csúcs azonban továbbra is kihívást jelent. Az új csúcsok elérése a következetes piaci támogatástól és a jelenlegi ellenállási szintek pszichológiai akadályainak leküzdésétől függ. A 3,68 dolláros 10 napos átlag közelében az árak reakciójának figyelése jelezheti a jövőbeli irányt.

Következtetés

Ahogy a bikás buzgalom felélénkíti a kriptopiacot, a hozzáértő befektetők szélesre vetik a hálójukat, mérlegelve az olyan kilátásokat, mint a Cardano és a Solana, amelyek mindegyike saját erősségekkel és potenciális akadályokkal rendelkezik.

Bár ezek az érmék a növekedés és a rugalmasság jeleit mutatják a mozgalmas piacon, egyik sem bír olyan nagy vonzerővel, mint a BlastUP a szerencsés Blast ökoszisztémán belül.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az AI-t és a Web3 eszközöket kihasználó koncepcióval a BlastUP-ot a közösségépítés és a zökkenőmentes DApp-indítások iránti elkötelezettsége különbözteti meg.

Ahogy az előértékesítési szakasz jelentős kedvezményekkel és a virágzó platformon belüli inkluzivitás ígéretével hívogat, a BlastUP nem csak egy újabb token, hanem a növekedés zabolázatlan potenciállal rendelkező jelzőfénye ebben a virágzó bikapiacon.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!