Ahogy a Bitcoin visszacsúszik a 40 ezer dollár alá, itt az ideje, hogy megvegyük ezeket a coinokat!

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelenleg meghatározó szakaszát éli, a főbb szereplők sorsdöntő pillanatok előtt állnak.

A Bitcoin, a legjelentősebb kriptopénz, csökkenő tendenciát mutat, nemrég megközelítette a 40.000 dolláros szintet.

Ez a csökkenés tükröződik a globális kriptopiaci piaci tőkeértékben, amely 1,65%-os veszteséget szenvedett el, és 1,62 billió dolláron állapodott meg.

Ezeket a piaci mozgásokat különböző tényezők befolyásolják, többek között a Grayscale jelentős Bitcoin-kiárusítása és a Bitcoin ETF-ek jóváhagyásának hatása, ami összetettebbé teszi a kriptokereskedési környezetet.

Ezen az ingadozó piacon érdemes megkeresni a legjobban teljesítő és alulértékelt kriptovalutákat.

A legértékesebb érmék meghatározásához javasoljuk, hogy vizsgálja meg a piacon lévő legjobb érméket tartalmazó listánkat, amelyek véleményünk szerint robbanásszerű hozamot képesek elérni meglehetősen rövid időn belül.

ScapesMania: Az előértékesítés utolsó szakasza

Mivel a ScapesMania előértékesítés várhatóan februárban fejeződik be, a projekt hamarosan elérhető lesz a népszerű tőzsdei platformokon a kereskedéshez.

A jegyzést követően nagy az esélye annak, hogy a token értéke jelentősen emelkedni fog.

bitcoin

A ScapesMania mögött álló tapasztalt csapatnak szilárd terve van a token népszerűsítésére a tőzsdei bevezetés után.

A különböző előnyök, mint például a visszavásárlás, az égetés, a staking és az akár +102%-os potenciális bónuszok egyre több támogatót vonzanak.

A trendektől és hype-tól függő mémérmékkel ellentétben a ScapesMania token valódi hasznossággal rendelkezik.

A projekt iránt érdeklődő kriptorajongóknak sietniük kell, mert az előértékesítés hamarosan véget ér.

A ScapesMania értékteremtő ajánlata

A zseniális elmék által létrehozott ScapesMania, amely a blokkláncipar egyik jelentős szereplőjétől kapott rangos támogatást, képes jelentősen befolyásolni a kriptoterületet.

Mi különbözteti meg ezt a kriptoprojektet? A ScapesMania két különböző csoportot céloz meg – a Web3 rajongókat és a Web2 alkalmi játékosokat.

A játékosok anélkül élvezhetik a játékot, hogy mélyreható ismeretekre lenne szükségük a virtuális valutákról, míg a kriptórajongók játék nélkül is kihasználhatják az előértékesítés előnyeit.

A ScapesMania natív digitális tokenjét jelenleg kedvezményes áron kínálják az elővételben. Az ár minden előértékesítési szakaszban emelkedni fog, így ez egy jó lehetőség a spórolásra. Ne hagyd ki!

Növekedési potenciál és a projekt előnyei

Megéri a ScapesMania-t választani? Vizsgáljuk meg a token növekedési lehetőségeit:

  • Árfolyam-emelkedés: A tokenek korai megvásárlása idővel az értékük növekedéséhez vezethet.
  • Virágzó iparág: A globális játékpiac rendkívül jövedelmező, dollármilliárdokat termel, az alkalmi játékosok mintegy 367 milliárd dollárral járulnak hozzá.
  • Token visszavásárlás és égetés: A ScapesMania csapata azt tervezi, hogy visszavásárolja és elégeti a tokenek egy részét, ezzel korlátozva a kínálatot és potenciálisan növelve a tulajdonosok nyereségét.

Amellett, hogy az érme értéke emelkedhet, a tulajdonosok számos előnyt élvezhetnek, többek között:

  • DAO kormányzás: A token-tulajdonosok beleszólhatnak az ökoszisztéma döntéshozatali folyamatába.
  • Extra bónuszok: A ScapesMania tokenek birtoklása akár 20%-os etap bónuszokkal, akár 25%-os vásárlási bónuszokkal, akár 42%-os vesting bónuszokkal és ajánlási jutalmakkal jár.
  • Staking: Bizonyos számú token lekötésével további érmék formájában jutalmakat szerezhetsz.
  • Ellenőrzött kiválóság: A ScapesMania betartja a legmagasabb iparági biztonsági és minőségi szabványokat. Az okosszerződését vezető biztonsági besorolású vállalatok auditálták.
  • Lendületes közösség: A projektet körülvevő közösség virágzik, és már több mint 60 000 követője van. A csapat aktívan bevonja a közönséget interaktív tartalmakkal.

>>> Előértékesítés lezárása: Az utolsó lehetőség a kedvezményre <<<

Előértékesítés hamarosan véget ér: Most cselekedj

Mivel közeledik a tőzsdei jegyzés időpontja, ne maradjon le róla. Használja ki a lehetőséget, hogy csatlakozzon a ScapesMania előértékesítéshez, és esetleg nyerjen belőle. Ragadd meg a tokeneket kedvezményes áron, mielőtt túl késő lenne.

Ha már benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy különleges kód, NGG829.

A korlátozott ideig érvényes ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélye, hogy 10%-os bónuszt kapjon, miután a pénztárnál beírta az NGG829-et egy speciális mezőbe, tehát cselekedjen gyorsan, az óra ketyeg.

Ethereum (ETH): Dencun frissítése

Az Ethereum (ETH) a Dencun upgrade néven ismert jelentős hálózati frissítés küszöbén áll.

Ez a frissítés, amely várhatóan már 2024 márciusában aktiválódik a mainnet-en, egy új mechanizmust vezet be, a blobspace-t, amely a jelenlegi tranzakciós calldata mechanizmus alternatívája. A változtatás célja a gasfee csökkentése, ami az éter elégetésének csökkenéséhez vezethet.

A Dencun frissítés hatása az Ethereum (ETH) tranzakciók költségeinek kétélű kard. Miközben a Layer 2 tranzakciók költségeinek csökkenéséhez vezethet, az elégetett éter mennyiségének csökkenését is eredményezheti.

Az elégetett éter mennyiségének csökkenése befolyásolhatja az éterkínálat növekedését, ami potenciálisan hatással lehet az árdinamikájára.

A Dencun frissítése az alacsonyabb tranzakciós költségek miatt több felhasználó bevonásával megszilárdítja az Ethereum (ETH) piaci részesedését.

Azonban az ether égetésének potenciális csökkenése hatással lehet az Ethereum deflációs mechanizmusára.

Elemzők úgy vélik, hogy még a csökkentett gas díjak mellett sem valószínű, hogy az Ethereum (ETH) jelentősen inflálódni fog, mivel a Layer 1 kereslet jelentősen hajtja a deflációt.

A frissítés sikere az alacsonyabb tranzakciós költségek és az egészséges éterkínálat fenntartásának egyensúlyozásán múlik.

Solana (SOL): Fordulópont a láthatáron

A Solana (SOL) nemrégiben áttörte a 89,02 dolláros támaszszintet, ami árfolyamcsökkenéshez vezetett.

A hálózat azonban egyre növekvő optimizmusról tesz tanúbizonyságot, különösen azáltal, hogy a Solana Saga telefonok előértékesítési rendelései elérték a 40 000 darabot.

Ez az érdeklődés a Solana hardveres integrációja iránt fordulópontot jelenthet a hálózat számára.

A Solana (SOL) árdinamikája jelenleg kritikus ponton van. A kulcsfontosságú támaszszintek áttörése áresést eredményezett, de a Solana Saga telefonok iránti növekvő érdeklődés és a hálózat általános potenciálja katalizálhatja a fellendülést.

A hálózat teljesítménye a hardverintegrációs térben kulcsfontosságú tényező, amelyet figyelni kell.

Ha a Solana (SOL) ki tudja használni a Saga telefonok iránti érdeklődést, és fenn tudja tartani a hálózat stabilitását, akkor megfordulhat az árfolyam trendje.

A hálózatnak azonban meg kell birkóznia a robusztus műszaki teljesítmény és a felhasználói bizalom fenntartásának kihívásaival.

A hardver és a blokklánc technológia sikeres integrációja jelentős hajtóereje lehet a Solana (SOL) növekedésének.

Mantle (MNT): Új magasságok elérése

A Mantle (MNT) 2023 októbere óta figyelemre méltó emelkedő pályán van, ami egy új történelmi csúcson tetőzött.

A hálózat növekvő tranzakciós volumene és a pozitív piaci hangulat hozzájárult ehhez a növekedéshez.

A Mantle (MNT) árfolyama jelentős erőt mutatott, átlépte a korábbi történelmi csúcsokat és folytatja az emelkedő mozgást.

A hálózat teljesítményét erős tranzakciós volumen erősíti, ami erős felhasználói elkötelezettséget és a hálózat kihasználtságát jelzi.

Az elemzők optimisták a Mantle (MNT) jövőjét illetően, hivatkozva a növekvő napi tranzakciókra és a további növekedési potenciálra.

A technikai elemzés azt sugallja, hogy a Mantle (MNT) folytathatja emelkedő tendenciáját, és potenciálisan magasabb árszinteket érhet el.

A hálózatnak azonban fenn kell tartania a lendületét és a felhasználók elkötelezettségét ahhoz, hogy a növekedést fenntartsa.

Sei (SEI): Az áttörés küszöbén

A Sei (SEI) az indulása óta lenyűgöző növekedésével került a címlapokra. Az érme 2023 decemberében jelentős árfolyam-emelkedést tapasztalt, és azóta is erős piaci jelenlétet mutat.

A Sei (SEI) árfolyama jelenleg csökkenő tendenciát mutat. Ennek ellenére az érme kereskedési volumene növekszik, ami folyamatos érdeklődést és aktivitást jelez a piacon.

A Sei (SEI) fundamentumai és a jövőbeli növekedési potenciál ígéretes jelölt az 1 dolláros határ elérésére.

Az érme robusztus technológiája és piaci teljesítménye jó pozíciót biztosít a további sikerhez. A mérföldkő eléréséhez azonban a piaci volatilitáson kell átvergődnie, és meg kell őriznie erős fundamentumait.

Következtetés

A kriptopénzek piaca jelentős változáson megy keresztül, a Bitcoin (BTC) a 40.000 dolláros szintre esett vissza, és a globális piaci tőke 1,65%-kal csökkent, és 1,62 billió dolláron állapodott meg.

Ezt a helyzetet olyan tényezők befolyásolják, mint a Grayscale Bitcoin eladása és a Bitcoin ETF-ek jóváhagyása.

E kihívások ellenére az alapvető piaci hajtóerők, köztük a növekvő kriptoátvétel és az intézményi érdeklődés, a fellendülés lehetőségét sugallják.

Ebben az összefüggésben más kriptovaluták, mint például a ScapesMania potenciálisan jövedelmezőbb feltételeket kínálnak.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!