Ahogy a Bitcoin ETF pánik a láthatáron, ezek az altcoinok készen állnak a gyors nyereségre

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg hanyatlásban van, a Bitcoin árfolyama 40 000 dollár alá esett, amit a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyása váltott ki, és jelentős eladáshoz vezetett.

Elemzők további csökkenést jósolnak, a Bitcoin ára akár 26.800 dollárig is csökkenhet.

Ezt a csökkenő tendenciát a rövid távú tulajdonosok veszteségei súlyosbítják, és a makrogazdasági tényezők is befolyásolják.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek ellenére egyes altcoinok gyors emelkedés lehetőségét mutatják.

A piac várhatóan legalább márciusig volatilis marad, és a Federal Reserve kamatdöntő ülése körül várható egy esetleges fellendülés.

Ezért most fontosabb, mint valaha, hogy olyan érmékre összpontosítsunk, amelyek potenciálisan lenyűgöző növekedést mutathatnak a következő hetekben.

Nem mindenkinek van ideje márciusig vagy még tovább várni.

Ezek a top altcoinok gyors növekedésre készülnek:

  • ScapesMania: ígéretes újoncként tűnik fel az előértékesítési előnyével.
  • Cardano (ADA): kiemelkedik a fejlődésben, és a piaci visszaesés közepette is ellenállónak bizonyul.
  • Optimism (OP): értéke megugrik a Layer2 megoldásainak fokozott elfogadásának köszönhetően.
  • Sei (SEI): figyelemre méltó árfolyam-emelkedésével és piaci érdeklődésével hívja fel magára a figyelmet.
  • Aptos (APT): a jelentős token-feloldás piaci hatásaival szembesül.

ScapesMania: Előértékesítés fináléja

A ScapesMania februárban befejezi finanszírozási kampányát, ami megnyitja az utat a népszerű tőzsdei platformokra való bevezetés előtt.

A tőzsdei bevezetés után a token jelentős növekedési potenciállal rendelkezik.

A növekedést elősegítő kulcsfontosságú tényezők közé tartozik a tapasztalt csapat által a tőzsdére lépés után alkalmazott erős marketingstratégia, valamint a token-tulajdonosok számára biztosított egyedi előnyök, mint például a visszavásárlás, az égetés és a staking.

A divatos mémérmékkel ellentétben a ScapesMania-t tartós értékre és gyakorlati felhasználásra tervezték, nem csak rövid életű hype-ra.

Mivel az előértékesítés hamarosan véget ér, cselekedj gyorsan, hogy kedvezményes tokeneket biztosíts magadnak, mielőtt a lehetőség elúszik.

A visszaszámlálás megkezdődött – ragadd meg ezt a lehetőséget most!

bitcoin etf

Lehetőségek felszabadítása a ScapesManiával

A ScapesMania a játékosok és a kriptórajongók számára egyaránt kialakított, egyedi megközelítést kínál a kriptóhoz.

Nyisson fel egy olyan világot, ahol a résztvevők személyre szabott játékélményeket élvezhetnek, míg a kripto rajongók a DAO-n keresztül alakítják az ökoszisztéma jövőjét anélkül, hogy részt vennének a játékban.

Fedezze fel a ScapesMania tokenek előnyeit, többek között:

  • Csábító bónuszok: Az előértékesítéshez való csatlakozás akár +102%-os bónuszokhoz is hozzáférést biztosít.
  • Ajánlói jutalmak: Mutassa be a ScapesManiát barátainak, és szerezzen további előnyöket.
  • Decentralizált kormányzás: A decentralizált autonóm szervezet (DAO) irányítási struktúrájával a token tulajdonosok aktívan alakítják a projekt irányát azáltal, hogy szavaznak a döntő fontosságú döntésekről.
  • Token visszavásárlás és elégetés: A fejlesztők a tokenek egy részét tervezik visszavásárolni, kivonva azokat a forgalomból. A visszavásárlási és égetési mechanizmusok potenciálisan a tulajdonosok nyereségét növelik.
  • Staking Rewards (tétjuttatások): Ha meghatározott számú érmét teszel fel, több érmét kaphatsz az elkötelezettségedért jutalmul.

>>> Utolsó esély: Előértékesítés vége a kedvezményes tokenekért <<<

Cselekedj most! Ragadd meg a lehetőséget!

A korábban említett pozitív szempontok alapján nem csoda, hogy az előértékesítés kivételesen jól teljesített, és 4.800.000 dollárnál is többet gyűjtött kizárólag a tömeg és a lakossági hozzájárulásokból.

Ha most cselekszel, akkor potenciálisan gyorsan nyerhetsz, amikor a ScapesMania debütál a tőzsdén.

A vonzó árazás és az akár 102%-os kombinált bónusz csak korlátozott ideig érhető el.

Bitcoin ETF

Biztosítsd a nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja az UQN974 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetnek.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Cardano (ADA): A piaci kihívások közepette vezető szerepet tölt be a fejlesztésben

A Cardano (ADA) a közelmúltban jelentős előnyre tett szert a fejlesztési tevékenységben, megelőzve más nagy kriptovalutákat.

A kriptopiac általános visszaesése ellenére a Cardano (ADA) fejlesztési erőfeszítéseit elismerték, a figyelemre méltó GitHub commit-ok magas száma jelzi, hogy az ökoszisztémán belül nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra és a fejlesztésre.

Ezt a fejlődést támogatja a virágzó ökoszisztéma, beleértve a növekvő Total Value Locked (TVL) és a virágzó decentralizált pénzügyi (DeFi) ágazatot.

A Cardano (ADA) értékcsökkenést tapasztalt az általános kriptopiaci visszaesés közepette.

A Cardano (ADA) a tavalyi figyelemre méltó emelkedés után visszalépést tapasztalt, ami tükrözi a kriptovaluták volatilitását és a jelenlegi piaci környezetben a kriptovaluták előtt álló kihívásokat.

Az erős fejlesztési tevékenység és az ökoszisztéma növekedése pozitív kilátásokat sugall a Cardano (ADA) számára.

A Cardano (ADA) árfolyama azonban továbbra is kihívásokkal szembesülhet a piaci volatilitás és az általánosabb gazdasági tényezők miatt.

A fejlesztésre és az innovációra való összpontosítás hosszú távú növekedést eredményezhet, de a befektetőknek tisztában kell lenniük a rövid távú ingadozások lehetőségével.

Optimism (OP): Értéknövekedés és bővülő elfogadottság

Az Optimism (OP) tokenjének értéke ugrásszerűen megnőtt, amit a Layer2 megoldásainak növekvő elfogadása és a decentralizált alkalmazások (dAppok) hálózatára való áttérése hajt.

A platform elfogadottsága bővül, jelenleg jelentős számú cím profitál.

Ez a növekedés a platform sebességének, megbízhatóságának és az Ethereum-alkalmazásokkal való kompatibilitásának köszönhető.

Az Optimism (OP) token jelentős növekedésnek volt tanúja, számos cím tartja nyereségben a tokent.

Ezt a növekedést a platform eredményei támogatják, többek között a milliárdos megtakarított gázdíjak, a jelentős on-chain érték és a nagyszámú tranzakció a Mainnet-en.

Az Optimism pozitív teljesítménymutatói és a decentralizált megoldások területén való stratégiai pozícionálása ígéretes pályát jelez az Optimism (OP) számára.

A kriptopiac eredendő volatilitása és a Layer2 megoldások versenyhelyzete azonban kihívásokat jelenthet. A növekedés fenntartásához kulcsfontosságú a folyamatos elfogadás és fejlesztés.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Sei (SEI): A kriptoaréna erősödése

A Sei (SEI) lenyűgöző növekedésével és potenciáljával hívta fel magára a figyelmet a kriptopiacon.

Az érme jelentős árfolyam-emelkedésen ment keresztül, és 1 dollár alatt kereskedik, ami erős piaci érdeklődést és további növekedési potenciált jelez.

A Sei (SEI) árfolyama jelentős emelkedésnek volt tanúja, különösen 2023 decemberében.

A közelmúltbeli csökkenő tendencia ellenére a kereskedési volumene továbbra is emelkedik, ami a folyamatos piaci érdeklődést tükrözi.

Az érme fundamentumai, köztük a tranzakciós forgalom és a véglegesség hozzájárulnak az erős teljesítményéhez.

Sei (SEI) robusztus fundamentumai és növekedési potenciálja ígéretes jövőre utalnak.

Az érme viszonylag új státusza a piacon és a kriptotér volatilitása azonban kihívásokat jelenthet.

A hosszú távú siker szempontjából kulcsfontosságú lesz, hogy képes-e fenntartani a lendületet és tovább fejleszteni blokklánchálózatát.

Aptos (APT): Token feloldás és piaci hatások

Az Aptos (APT) több mint 24 millió token feloldását tervezi, ami a forgalomban lévő kínálatának jelentős részét jelenti.

Ez az esemény várhatóan további eszközöket hoz forgalomba, és kérdéseket vetett fel a piacra gyakorolt potenciális hatásával kapcsolatban.

Az Aptos (APT) hónapok óta a legnagyobb volumenét látta, és a közelmúltban figyelemre méltóan megugrott az aktivitás.

Az érme azonban egymás utáni veszteségeket tapasztalt a napi időkeret diagramján, ami gyengülő bullish trendre utal.

A jelentős számú token feloldása hatással lehet az Aptos (APT) ár- és volumen trendjére.

Bár a jelenlegi várakozások optimisták, a piac reakciója a megnövekedett kínálatra és az érme azon képessége, hogy a piaci volatilitás közepette is fenn tudja tartani nyereségét, kulcsfontosságú tényezők lesznek a jövőbeli teljesítményét illetően.

Következtetés

A kriptopiac jelenleg visszaesést tapasztal, a Bitcoin árfolyama a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyása miatt 40.000 dollár alá esett, ami jelentős eladásokhoz vezetett.

Ennek ellenére számos altcoin, mint például a Cardano (ADA), Optimism (OP), Sei (SEI), Aptos (APT) és ScapesMania gyors emelkedési potenciált mutat.

A ScapesMania, egy újonc, az előértékesítési szakaszával és ígéretes projektjellemzőivel hívja fel magára a figyelmet, így ez a projekt valóban a ma bemutatott legvonzóbb lehetőségnek tűnik.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!