Ripple (XRP) technikai elemzés 01.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) csökkenő tendenciát mutatott. A medvék egész januárban elsöprően erősek voltak.

A január 11-én 0,62 dollárig tartó rövid rali négy napig tartott, majd ugyanilyen gyorsan visszafordult.

Egy korábbi jelentés kiemelte, hogy az XRP-re nehezedő medvés nyomás erős volt, és valószínűleg az árakat a 0,5 dolláros pszichológiai támogatási szinttől vitte. A cikkírás idején ez a forgatókönyv valószínűnek tűnt.

A 12 órás grafikonon a piac szerkezete január 19. óta medvés. A 0,62 dollárig tartó rally annak ellenére, hogy bikás struktúratörést kényszerített ki, egy egyensúlyhiányt töltött ki, és kénytelen volt visszafordulni.

Az RSI január nagy részében semleges 50 alatt volt, ami az eszköz lefelé irányuló lendületét tükrözi.

Az OBV december közepe óta csökkenő tendenciát mutat. Az elmúlt tíz napban ez a trend gyorsan felgyorsult. Az ármozgás és a piaci struktúra együttesen további veszteségek felé mutatott.

A 0,53 vagy 0,549 dollárra való visszapattanás újra tesztelné a korábbi támaszszinteket, mint ellenállást, és a kereskedők számára egy olyan hely lenne, ahol a shortolás lehetőségét keresnék. Az októberi 0,473 dolláros mélypont a következő csökkenő célpont.

 

xrp

 

A szunnyadó forgalmi mérőszám január 17-én nagy eladási hullámot mutatott. Ezt követően az XRP valamivel több mint 11%-ot esett, 0,57 dollárról a cikkírás idején 0,503 dollárra.

A weighted sentiment az elmúlt tíz napban is negatív volt, de az elmúlt órákban megugrott. Ez még akkor is bekövetkezett, amikor az árak lefelé zuhantak.

Másrészt az érmék átlagos kora január első hete óta emelkedő tendenciát mutat. Ez a hálózat egészére kiterjedő felhalmozódást jelzett.

A szunyadó forgalom mérőszáma január 17-én egy nagy eladási hullámot mutatott.

Ezt követően az XRP valamivel több mint 11%-kal, 0,57 dollárról 0,503 dollárra esett a cikk megjelenésének időpontjában.

 FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!