A Whale rendelkezik a legnagyobb piaci tőkével, de a teljes körű adatok a Rallynak kedveznek.

Két közösségi token fényesebben ragyog, mint társaik – együttes piaci kapitalizációjuk 240 millió dollár.

A Messari által összeállított kutatásból kiderült, hogy a Whale a legértékesebb közösségi token, amelynek piaci kapitalizációja 136 millió dollár.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

A Rally a második, 104 millió dolláros piaci tőkével, tehát együttesen elérik a 240 millió dollárt.

CoinGecko szerint a két token a teljes közösségitoken-szektor 83%-át teszi ki. A közösségi tokenek értékét a kibocsátó egyén, márka vagy közösség hírneve biztosítja.

Míg az ágazat a közelmúltban nagy vonzerőt mutat, jelenleg a Whale és a Rally dominál.

A Rally egy nyitott Ethereum-alapú hálózat, amely lehetővé teszi az alkotók számára, hogy független gazdaságokat indítsanak el közösségeikben.

A platform támogatja az „alkotói coinokat”, amelyek elősegítik az alkotók vagy influenszerek körüli gazdaság létrehozását azáltal, hogy további módot biztosítanak számukra a bevételszerzéshez.

A Messari megjegyezte, hogy a teljes körű adatokkal mérve – amely egy token maximális kínálata megszorozva az árával – a Rally több mint 12 milliárd dollárral vezeti a listát.

A Messari szerint a jelenlegi 86 Rally alkotói coinból 11 mögött áll 250.000 dollárnyi fedezet RLY token formájában.

A Whale, a népszerű NFT-befektető Whale Shark által kiadott közösségi token részleges tulajdonjogot kínál a széfjükben tárolt ritka, nem helyettesíthető tokenek kosarában.

A token fedezete olyan eszközökből származik mint a digitális műtárgyak és gyűjtemények.

A magyar INLOCK-nál több mint 8% fix éves kamatot is kaphatsz megtakarításaid után.

A Whale 10 milliós tokenkínálattal rendelkezik, így a teljes körű tőkéje 330 millió dollár. A Mork, amely a Roll platform „közösségi pénze”, a harmadik legnagyobb piaci tőkeértékű közösségi token, jelenlegi kapitalizációja 18,9 millió dollár.

Március 15-én a Roll rendszerét feltörték, amelynek következtében legalább 3000 ETH-t, azaz 5,7 millió dollárt veszített a cég. A hackelés híre miatt a teljes közösségitoken-szektorban sokat zuhantak az árak.

Olvastad már? A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bitcoin alapjai továbbra is biztosak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!