A Weiss értékelése szerint itt az idő bitcoint venni

-

A Weiss befektetési elemző cég szerint a bitcoin a legjobb módja a vagyon hosszú távú tárolásának.
A bitcoin jelenleg túlzott eladásokkal küzd és nevetségesen olcsó, ezért kitűnő befektetést jelent a Weiss értékelése szerint.

Olvastad már? Mindössze két bányászgép nyereséges

Egy független cégről van szó, amely befektetési tanácsokat ad tőzsdékről, befektetési alapokról, ETF-ekről és egyéb befektetési lehetőségekről.

A novemberi 40%-os áresés ellenére, a úgy gondolják, hogy a bitcoin a legkevésbé bizonytalan befektetés, és a legjobb módja az érték tárolásának. Abban bíznak, hogy a 2019-es év számos sikert és haladást hoz majd a kriptopénzek hosszú távú befektetői számára.

„A kriptopiac mostani áresése bebizonyította, hogy az emberek túlbecsülik a technológia rövid távú lehetőségeit hosszú távon pedig épp ellenkezően – alábecsülik. Abban hiszünk, hogy a kriptopénzek forradalmasítják majd a pénzügyi szolgáltatások szektorát azok számára, akik hosszú távon gondolkodnak.” – mondták.

A mostani helyzet más

Hozzátették, hogy szerintük a 2019-ben eljövő szabályozások egyensúlyt találnak majd a befektetők védelme és a pénzügyi szektor innovációi között.

A Weiss korábban már kiemelte, hogy a jelenlegi árzuhanás miben különbözik a korábbiaktól.

Ezen véleményük megegyezik azokkal a kriptopénz-fanatikusokéval is, akik szintén abban hisznek, hogy jelenleg túlzottan sok az eladás. Miután ez a tendencia alábbhagy, az árfolyam is növekedni fog – vélik.

Múlt héten a Kriptoworld is beszámolt róla, miszerint Tom Lee, a Fundsrat Global Advisors ügyvezetője úgy véli, a Bitcoin értéke jelenleg 13.800 és 14.800 dollár között lenne valódi, ha megnézzük, hogy mennyi aktív bitcointárca létezik és összehasonlítjuk a bitcoin iránti kereslettel és kínálattal.

Ez az érték jelentősen a jelenlegi árfolyam fölött van. Hozzátette, hogy a jelenlegi árat nézve az aktívan működő tárcák számának 17 millióra kellett volna esniük a jelenlegi 50 milliós számról – nyilatkozta a Bloombergnek.

Mindeközben az Allianz ügyvezetője, Andreas Utterman egészen más véleményen van. A közelmúltban számos kijelentés tett, miszerint a kormányoknak be kellene tiltaniuk a virtuális pénzeket, mivel azok vad áringadozása nem vezet máshoz, csak az emberek befektetéseinek eltűnéséhez.

A globális szabályozók szemet vetettek már a kriptopénzekre, mivel azok nem biztosítanak túl sok biztonságot befektetőik számára, árfolyam-manipulációkkal vagy hackertámadásokkal szemben.

Számos szabályt fognak hozni a digitális eszközökkel kapcsolatban, annak érdekében, hogy a jelenlegi vadnyugati helyzetet átformálják, és egy sokkal biztonságosabb, kulturáltabb környezetet teremtsenek.

Forrás: cryptovest.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép estéd!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!

6 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!