A Binance US bejelentette, hogy listázza a VeChaint, amerikai befektetők számára megalkotott platformján.

A Binance US hozzáadja a VeChaint.

A VeChain (VET) egy nagyvállalatokra összpontosító blokklánc-ökoszisztéma, melynek célja az ellátási láncok kezelésének fejlesztése. Összeköti a blokklánc technológiáját a való élettel, egy átfogó kormányzási struktúra, egy szilárd gazdasági modell és fejlett IoT-integráció segítségével.

Technológiájával a gyártók egyedi azonosítókkal láthatnak el termékeket, így lekövethetővé válnak egy teljes ellátási láncon keresztül.

A VeChain, magyar idő szerint november 8-án, hajnali 3-kor került listázásra a Binance US platformon. Ezt követően a felhasználók máris megkezdhették a kriptopénz beutalását és kereskedését felhasználói fiókba.

A VET jelenleg csak az amerikai dollárral szemben kereskedhető, egy bitcoinpáros később kerülhet hozzáadásra, ha megfelelő igény lesz rá.

A Binance US-es listázással több millió hagyományos kereskedő érheti el a VeChain piacát. Ez jelentős áremelkedést okozott – a kriptopénz értéke 0,006 dollárig emelkedett a hír után. Úgy tűnik azonban, hogy a VET kicsit visszahúzódik, mielőtt újra megindulhatna.

A VET technikai elemzése

Az elmúlt hetek során a VeChain hatalmasat futott. Értéke több mint 110%-ot emelkedett. Október 24-én még 0,00285 dollár volt a kriptopénz ára, ez a cikk írásakor 0,006 dolláron áll.

A legújabb löketet a Binance US listázása adta. Azonban egyéb fejlemények is hozzájárultak az árfolyam emelkedéséhez.

A VeChain Foundation nemrég bejelentette az első publikus, blokkláncalapú, nemzetközi logisztikai és kereskedelmi megoldását az étel és üdítőital ipar számára, amely jelentős érdeklődést váltott ki a kriptoközösségben.

Technikai szempontból hosszú távon nagyon vonzó lehet a VET

Az egy hetes grafikon MACD-mutatóját gyakran alkalmazzák az irányzatok követésére és a lendületek kiszámítására. Az indikátor nemrég nagyon jó értéke váltott. A 12 napos és 26 exponenciális mozgási átlag összevetésével további áremelkedés rajzolódik ki.

Ha a VeChain a 38,2 %-kos Fibonacci visszahúzódási szint felett zár, akkor az a kriptopénz vásárlási nyomásának növekedéséhez vezethet. A növekvő forgalom további áremelkedéshez vezethez, ami a Fibonacci visszahúzódási szint 50 vagy 61,8%-áig mehet 0,0067 vagy 0,0075 dolláros értékkel.

Azonban a három hét alatt bekövetkező 110%-kos emelkedéssel kifulladhat a VeChain. Ezzel lecsökkenhet azon eshetőség, amely lehetővé tenné, hogy visszalépjenek a bizonytalan befektetők.

A TD szekvencia az 1 napos grafikonon egy eladási jelet mutat az elkövetkezendő pár órában. Ha ezt kombináljuk a jelenlegi ellenállással, akkor láthatjuk, hogy valószínű a visszahúzódás.

Ha a VET a 200 napos mozgási átlaga alatt zár, akkor könnyen visszaeshet a 150 vagy 100 napos mozgási átlaghoz 0,005 és 0,0041 dollárhoz.

Összefoglalva

A kriptoközösség bízik a VeChain jövőjében. A Binance US bejelentése több millió befektető számára tette elérhetővé a kriptopénzt, melynek értéke így nagyot ugrott.

Emellett a VeChain Foundation megalkotta a Foodgates platformot, amely tovább segítheti a VET terjedését.

Úgy tűnik, itt az ideje, hogy a befektetők élvezzék a mostani ugrás profitjait, ami visszahúzáshoz vezethet. Ez megtarthatja az árfolyam stabil és egészséges növekedését, az egyhetes grafikon ugyanis nagyon pozitív szemléletet mutat.

Olvastad már? Max Keiser: a bitcoin „elszámolási rendszere” forradalmi a dollárral szemben

Forrás: cryptoslate.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂