A Valkyrie kriptoeszköz-kezelő 10 millió dollárt gyűjtött össze

-

A kriptoszektor befektetőinek sokszínű keresztmetszete vett részt a tőkebevonásban, köztük a Litecoin-alapító Charlie Lee is.
A digitáliseszköz-kezelő és a Bitcoin ETF-et támogató Valkyrie Investments nemrégiben egy 10 millió dolláros, A sorozatú finanszírozási kört zárt le, ami ismét rávilágított a kriptofókuszú cégek iránti növekvő befektetői érdeklődésre.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptopénz-iparban jól ismert vállalkozó Charlie Lee mellett a finanszírozási körben az XBTO, a BTC Media, az UTXO Management, a Consolidated Trading és a 10X Capital is részt vett.
Érdekesség, hogy a Major League Baseball korábbi dobója, CJ Wilson is a befektetők között volt, akárcsak a Tron alapítója, Justin Sun.
A Valkyrie vezérigazgatója és a Világbank veteránja, Leah Wald elmondta, hogy cége a kriptovalutákhoz való befektetői hozzáférés kiszélesítésére összpontosít, „irányított, kutatásvezérelt módon, amely végső soron a legjobb minőségű termékeket biztosítja mindenféle befektető számára”.
Wald és Steven McClurgra, a Valkyrie befektetési igazgatójára hivatkozva a Litecoin alapítója, Charlie Lee azt mondta:

„Leah-nak és Stevennek nagyszerű elképzelése van arról, hogyan akarnak befektetési lehetőségeket piacra dobni, és nem is lehetnék boldogabb, hogy támogathatom őket ezen az úton”.

Az eszközkezelő jelenleg három kriptofókuszú alapot kínál, amelyek a Bitcoinban, a Polkadotban és az Algorandban biztosítanak kitettséget.
2021 januárjában a Valkyrie kérelmet nyújtott be az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) egy Bitcoin-alapú, tőzsdén kereskedett alap bevezetésére. Nem meglepő módon azonban az SEC elhalasztotta a tervezett alapról szóló döntését.
Ahogy a Valkyrie legutóbbi befektetési köre is mutatja, a kockázati alapok továbbra is egyre nagyobb meggyőződéssel támogatják a kriptostartupokat.

Ez még akkor is így van, amikor a Bitcoin és a szélesebb kriptopénzpiac a második negyedévben megfelelt a medvepiac technikai definícióinak.
Bár az elemzők továbbra is megosztottak a Bitcoin átfogó piaci témáját illetően, a csúcsról a mélypontra történő, több mint 50%-os esés megfelelt a medve trend technikai küszöbének.

Olvastad már? Csökken a bitcoin bányászati nehézsége – mire utal mindez?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!