A Valkyrie kriptoeszköz-kezelő 10 millió dollárt gyűjtött össze

-

A kriptoszektor befektetőinek sokszínű keresztmetszete vett részt a tőkebevonásban, köztük a Litecoin-alapító Charlie Lee is.
A digitáliseszköz-kezelő és a Bitcoin ETF-et támogató Valkyrie Investments nemrégiben egy 10 millió dolláros, A sorozatú finanszírozási kört zárt le, ami ismét rávilágított a kriptofókuszú cégek iránti növekvő befektetői érdeklődésre.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptopénz-iparban jól ismert vállalkozó Charlie Lee mellett a finanszírozási körben az XBTO, a BTC Media, az UTXO Management, a Consolidated Trading és a 10X Capital is részt vett.
Érdekesség, hogy a Major League Baseball korábbi dobója, CJ Wilson is a befektetők között volt, akárcsak a Tron alapítója, Justin Sun.
A Valkyrie vezérigazgatója és a Világbank veteránja, Leah Wald elmondta, hogy cége a kriptovalutákhoz való befektetői hozzáférés kiszélesítésére összpontosít, „irányított, kutatásvezérelt módon, amely végső soron a legjobb minőségű termékeket biztosítja mindenféle befektető számára”.
Wald és Steven McClurgra, a Valkyrie befektetési igazgatójára hivatkozva a Litecoin alapítója, Charlie Lee azt mondta:

„Leah-nak és Stevennek nagyszerű elképzelése van arról, hogyan akarnak befektetési lehetőségeket piacra dobni, és nem is lehetnék boldogabb, hogy támogathatom őket ezen az úton”.

Az eszközkezelő jelenleg három kriptofókuszú alapot kínál, amelyek a Bitcoinban, a Polkadotban és az Algorandban biztosítanak kitettséget.
2021 januárjában a Valkyrie kérelmet nyújtott be az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) egy Bitcoin-alapú, tőzsdén kereskedett alap bevezetésére. Nem meglepő módon azonban az SEC elhalasztotta a tervezett alapról szóló döntését.
Ahogy a Valkyrie legutóbbi befektetési köre is mutatja, a kockázati alapok továbbra is egyre nagyobb meggyőződéssel támogatják a kriptostartupokat.

Ez még akkor is így van, amikor a Bitcoin és a szélesebb kriptopénzpiac a második negyedévben megfelelt a medvepiac technikai definícióinak.
Bár az elemzők továbbra is megosztottak a Bitcoin átfogó piaci témáját illetően, a csúcsról a mélypontra történő, több mint 50%-os esés megfelelt a medve trend technikai küszöbének.

Olvastad már? Csökken a bitcoin bányászati nehézsége – mire utal mindez?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!