A Valkyrie bitcoint birtokló vállalatokkal indít ETF-et

-

A Valkyrie Innovative Balance Sheet ETF olyan vállalatokba fektetne be, amelyeknek van bitcointartaléka.
Miért éri meg bitcoint vásárolni, ha olyan vállalatok részvényei is elérhetők, amelyek bitcoint tartanak? Miért jó egyedi részvényeket vásárolni, ha olyan alapot is vásárolhatsz, amely ezt helyetted megteszi? – Nagyjából ez a Valkyrie Innovative Balance Sheet ETF alapgondolata.

A Valkyrie Digital Assets befektetési cég pénteken nyújtotta be jelentkezését az amerikai Értékpapír és Tőzsdefelügyelethez (SEC) egy ETF indításáról.
Az ETF (Exchange Traded Fund) olyan befektetési termék, amely részvényekből, kötvényekből és/vagy árucikkekből áll, mint például egy társaság részvényei. Az ETF-ekkel egész nap kereskedhetnek, ami kívánatossá teszi őket a befektetők számára.
A JP Morgan Chase „kriptovaluta-kosárhoz” hasonlóan a Valkyrie befektetési terméke elsősorban olyan vállalatok részvényeit tartalmazza, amelyek közvetlenül vagy közvetetten fektetnek be, folytatnak tranzakciókat, vagy más módon vannak kitéve bitcoinnak.
A Valkyrie egyelőre nem nevezett meg vállalatokat a kosarából. A JP Morgan ajánlatának 50%-a MicroStrategy, a Square és a Riot Blockchain részvényeiből tevődik össze, Tesla részvényeket azonban nem tartalmaz.

A beadvány szerint az alap bármekkora vállalatba befektethet az Egyesült Államokon kívül és belül egyaránt, illetve nemcsak részvényeket, hanem egyéb értékpapírokat is vásárolhat.
Az SEC eddig nem hagyott jóvá Bitcoin ETF-et, arra ösztönözve ezzel a befektetési cégeket, hogy egyre kreatívabb módon biztosítsák befektetőik számára a bitcoinnak való kitettséget, akár ilyen, indirekt módon is.

Olvastad már? A Ripple vezetői megtagadták személyes pénzügyeik vizsgálatát

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!