A Trust Wallet jelentős frissítést jelent be

-

Az egyik legnépszerűbb decentralizált kriptopénz tárca, a Trust Wallet csapata megosztja a várva várt frissítés részleteit.

A felhasználók újszerű dizájnt és továbbfejlesztett felhasználói élményt tapasztalhatnak A Trust Wallet emellett új látogatottsági mérföldkő elérését is bejelentette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Trust Wallet újragondolja logóját, márkaidentitását, új felületet aktivál

A mai napon, 2023. október 16-án a Trust Wallet, a digitális eszközök blue-chip multi-chain és önmegőrző pénztárcája bejelentette, hogy újraírja márkaidentitását. A frissítés új logót, modern alkalmazásdizájnt és továbbfejlesztett felhasználói felületet tartalmaz.

Az újratervezési kampány a „Trust Yourself” mottóval indul, hogy hangsúlyozza a vállalat elkötelezettségét az optimális felhasználói tapasztalat iránt a kezdők és a profik számára.

Ezzel a márkafrissítéssel a Trust Wallet arra összpontosít, hogy a felhasználók új generációja számára növelje a Web3 elérhetőségét, olyan átgondoltan megtervezett platformot biztosítva, amely egyesíti a felhasználóbarát megközelítés előnyeit a megbízható funkciókkal.

Eowyn Chen, a Trust Wallet vezérigazgatója kiemeli az új kiadás jelentőségét terméke technikai és marketing útitervében, valamint a Web3 tömeges elterjedésének új szakaszát:

Ez a frissítés kulcsfontosságú mérföldkövet jelent a 2017-es alapításunk óta, és a felhasználók pénzügyi szabadságának megerősítésére irányuló hosszú távú stratégiánk első ugrását jelzi, egy sor közelgő frissítéssel. A Trust Wallet többé fejlődött, mint egy egyszerű pénztárca – most már egy megbízható kapu a Web3 világába. A felhasználók felhatalmazását célzó alapvető értékeinkkel összhangban a felhasználók megbízhatóságát és bizalmát helyezzük előtérbe, miközben segítünk az embereknek eligazodni a kripto-univerzum bonyolult világában. Felhasználóközpontú termékek és szolgáltatások nyújtásával az embereket alapvető eszközökkel és technológiával ruházzuk fel, hogy magabiztosan fedezhessék fel a Web3 kínálatát, végső soron megadva nekik a megérdemelt pénzügyi önállóságot.

Az év elején a Trust Wallet kulcsfontosságú frissítést aktivált a Cardano (ADA) blokklánc felhasználói és a tokenjének birtokosai számára.

Új megjelenés a harcban bevált on-chain pénztárcának

A Trust Wallet elegáns új megjelenése dinamikus kéttónusú palettát mutat: Trust Blue és Green. Mindkettő univerzálisan hozzáférhető, és megfelel a vizuális akadálymentesítésre vonatkozó legmagasabb megfelelési előírásoknak. Minden felület alkalmazkodik a világos és a sötét üzemmódhoz egyaránt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az UX/UI frissítés részeként a Trust Wallet csapata továbbfejlesztett navigációt vezetett be, amely zökkenőmentes hozzáférést biztosít az olyan funkciókhoz, mint a pénztárcaváltás és a tokenek felfedezése, valamint egy vadonatúj pajzslogót, amely a Trust Wallet összes alkalmazásának páratlan szintű biztonságát jelzi.

2023 negyedik negyedévében a Trust Wallet egy sor lenyűgöző mérföldkövet zúzott le. Világszerte több mint 70 millió letöltést ért el. Jelenleg mintegy 100 blokkláncot támogat, és szolgáltatások széles skáláját kínálja, mint például a kripto staking és a cross-chain konverzió.

Olvastad már? A Bitcoin medvés hangulata miatt sokkal vonzóbb lehet a Bitcoin Minetrix

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!