A Tron ezekben a mutatókban megelőzte a BTC-t, és az ETH-t

-

A TRON a világ legnagyobb kriptovalutáit, köztük a Bitcoint és az Ethereumot is megelőzte az aktív címek számát tekintve.

Míg a TRX aktív címei elérték az 1,8 milliót, addig a BTC és az ETH több mint 902 000, illetve 518 000 címmel rendelkezett.

Megkérdezheted, hogy ez a hatalmas különbség annak köszönhető, hogy a TRON környezetbarát?

Egy március 26.-i tweetben a TRON megemlítette, hogy 99,9%-kal kevesebb áramot fogyaszt, mint a BTC és az ETH.

Mivel a világ folyamatosan keresi az energiatakarékos platformokat, a TRON is profitálhatott volna ebből.

A TRON teljesítményének lehetséges okai

Egy másik tényező, amely segíthetett a TRX-nek új felhasználók vonzásában, az afrikai és ázsiai régiókban való dominanciája lehetett, ahol megelőzte az ETH-t.

Továbbá a TRON hálózati statisztikái azt sugallták, hogy bár a környezetbarát elem szerepet játszhatott, más tényezők is hozzájárultak.

Például a DeFiLlama adataiból kiderült, hogy a TRX TVL-je az elmúlt napokban helyreállt, miután 2023. március 12.-én csökkent.

Forrás: defillama.com

Egy rész ebből, a TRX égési aránya is ígéretes volt az utóbbi időben, ami a deflációs jellemzőjét mutatja, ami több felhasználót vonzhatott volna.

A TRON Community tweetje szerint március 26-án több mint 14,9 millió TRX érmét égettek el, a nettó termelési arány nulla alatti -9.920.862 – volt.

A növekedési történetnek még nincs vége

A TRONSCAN adatainak áttekintése azt sugallta, hogy az új felhasználók megnyerése szempontjából még messze nem értek véget a szép napok.

A legfrissebb adatok szerint a TRON-nak az elmúlt 24 órában több mint 142 000 új fiókot sikerült hozzáadnia.

A hálózat használata is a szinten volt, mivel az összes tranzakció több mint 5 millióval nőtt az elmúlt napon.

Forrás: tronscan.org

Továbbá a megnövekedett felhasználói szám is hozzájárult ahhoz, hogy a TRON több bevételt termeljen.

A Token Terminal adatai rámutattak, hogy a TRON a blokkláncok listáján a második helyen állt a bevételek alapján, csak az altcoinok királya mögött.

A TRON sikere talán nem tudja megmenteni a TRX-et

Bár a TRON teljesítménye dicséretes volt, ugyanez nem mondható el az árfolyamáról, mivel az általános egészségi állapota meglehetősen aggasztó.

Gondoljunk csak bele – a TRX árfolyama az elmúlt hét napban közel 4%-kal csökkent.

A cikk írása idején 0,06299 dolláron kereskedtek vele, több mint 5,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A Santiment grafikonjából kiderült, hogy az érme kereslete nagymértékben csökkent a származtatott piacon, mivel a Binance finanszírozási rátája az elmúlt héten végig csökkent, és egyben a TRX fejlesztési aktivitása is erőteljesen csökkent.

Forrás: santiment.net

Olvastad már? Nagy bajok lehetnek az amerikai gazdaságban

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!