A Toncoin és a Notcoin rallyja véget ér? Az MTAUR emelekedés következik?

-


Vendégbejegyzés


Figyelem, kereskedők – most rengeteg volatilitás történik! A Toncoin (TON) például emelkedő tendenciát mutatott, de ellenállásba ütközött, ami potenciálisan egy közelgő csökkenést jelezhet.

A Notcoin (NOT) szintén csökkenő tendenciát mutatott, 12,41%-os korrekcióval. Ez a tendencia tükrözi a szélesebb piaci hangulatot, ahol a befektetők óvatosak az ingadozó árak és a bizonytalan gazdasági mutatók közepette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen kriptovaluták csökkenése a piaci korrekcióknak és a közelmúltbeli nyereségek utáni nyereségfelvételnek tulajdonítható.

Azonban van egy újonc projekt. Ez lenyűgöző eredményeket mutathat, emlékeztetve mind a Notcoin (NOT), mind a Toncoin (TON) múltbeli pályájára, vagy talán még jobbat is.
Mai cikkünkben mindhárom említett érmével foglalkozunk.

Minotaurus: A Te átjáród a korai árfolyamelőnyökhöz

Olyan kripto projektekre vadászol, amelyek alacsony belépési ponttal, erős token hasznossággal és meggyőző ösztönzőkkel rendelkeznek?

Ne keress tovább a Minotaurus-nál, egy blokkláncjáték előértékesítésnél, ahol a $MTAUR tokenek 80%-os árengedménnyel kaphatók.

A Minotaurus egy végtelen rohangálós játékot kínál, ahol egy Minotauruszt irányítasz, aki veszélyes börtönökben lavírozik. Győzd le az akadályokat, találj kincseket, és küzdj szeszélyes szörnyekkel, hogy megmenekülj az útvesztőből.

Miért Minotaurus?

Íme a legfontosabb okok, amiért érdemes beszállni a Minotaurusba:

  • Early-Bird árképzés: Az első előértékesítési szakaszban a $MTAUR-t már 0,00004 dollár/érme áron is megvásárolhatod, így akár ötszörösét is megtakaríthatod a tervezett 0,00020 dolláros jegyzési árnak.
  • Kiterjedt hasznosság: Cseréld be a $MTAUR-t játékbeli valutára, hogy élvezhesd az olyan előnyöket, mint az avatár testreszabása, minijátékok, sebességnövelés, különleges zónákhoz való hozzáférés és játékbeli ajánlási bónuszok.
  • Tulajdonosi előnyök: Szerezz ajánlói ösztönzőket, ha meghívod a barátaidat a Minotaurusra, és kapj bónuszokat, ha hosszabb birtoklási időszakot választasz.
  • Virágzó iparági potenciál: A Statista szerint a Statista szerint 2030-ra várhatóan eléri a 19,12 milliárd dollárt. A Minotaurus egyedi labirintusjátéka a hiper-laza játékosokat vonzza, a Sensor Tower 2023-ban 5,9 milliárd hasonló játék letöltését jelentette.
  • Biztonság szavatolása: A Minotaurus okosszerződések SolidProof és Coinsult által végzett ellenőrzései igazolják az ökoszisztéma integritását.

>> Utolsó esély: 80%-os kedvezmény $MTAUR tokenek – cselekedj most! <<

Használja az AOM965 speciális kódot a pénztárnál, hogy további 5%-os booster bónuszt oldjon fel. Cselekedj gyorsan – ez az ajánlat csak a közzétételt követő 48 óráig érvényes.

A Toncoin (TON) – Navigálás a piaci kihívásokban

Mozgás az ígéretesből az illékonyba. A Toncoin (TON) az utóbbi időben jelentős ingadozásokon ment keresztül.

A korábbi bullish trend ellenére a Toncoin (TON) most erős ellenállási szintekkel küzd.

A piaci hangulat megváltozott, és a kereskedők egyre óvatosabbak a közelmúltbeli volatilitás miatt.

Ez az eltolódás bizonytalan légkört teremtett, és az érme teljesítménye szorosan kapcsolódik a szélesebb piaci mozgásokhoz.

A Toncoin (TON) árfolyama lefelé irányuló nyomással szembesült, és nehezen tudta megtartani korábbi nyereségét.

Az elmúlt héten a Toncoin (TON) árfolyama körülbelül 5%-kal csökkent, tesztelve egy kulcsfontosságú trendvonal-támogatási szintet.

Ez a támaszszint döntő fontosságú volt a Toncoin (TON) február óta tartó emelkedő szerkezetének fenntartásában.

A coin piaci kapitalizációja 4,82%-kal 17,8 milliárd dollárra csökkent, míg a kereskedési volumene majdnem megduplázódott, 298,88 millió dollárra, ami fokozott piaci aktivitást jelez.

Az olyan mutatók, mint a sztochasztikus RSI arra utalnak, hogy a Toncoin (TON) túladott zónában van, ami potenciálisan fordulatot jelezhet.

Előretekintve, a Toncoin (TON) kihívásokkal teli út előtt áll. Az érme kritikus fordulóponton van; ha a kulcsfontosságú támaszszint felett tartja magát, akkor újabb emelkedésnek nézhet elébe, akár 10 dollárig.

Ha viszont ez alá a szint alá törik, akkor további csökkenés valószínűsíthető 5 dollárig. A piaci mérőszámok vegyes reakciói és a tartós piaci bizonytalanságok arra utalnak, hogy az óvatosság indokolt.

Notcoin (NOT) – Továbbra is medvés a hangulat

A mai nap utolsó érméje a Notcoin (NOT). Az utóbbi időben jelentős medvés nyomás alatt állt.

A NOT körül továbbra is negatív a piaci hangulat, a kereskedők aggodalmukat fejezik ki a teljesítményével kapcsolatban.

A szélesebb körű piaci visszaesés erősen befolyásolta a NOT-ot, ami elhúzódó korrekciós időszakhoz vezetett.

A Notcoin (NOT) jelentős árfolyamkorrekciót élt át, az elmúlt héten 12,41%-ot esett. Ez a csökkenés tükrözi a szélesebb piaci trendeket, és rávilágít a Notcoin (NOT) értékének megőrzésével kapcsolatos kihívásokra.

Az érme nehezen tudta megtartani a támaszt a 0,0130 dolláros szint körül, és a további esések a 0,0100 dolláros szint felé sodorhatják.

Az RSI továbbra is a medvés zónában tartózkodik, ami magas eladási nyomást jelez. Több mint 11,5 millió dollár értékű hosszú kontraktust likvidáltak, ami aláhúzza a medvés piaci feltételeket.

A Notcoin (NOT) kilátásai tele vannak nehézségekkel. A folyamatos medvés hangulat és a piaci volatilitás arra utal, hogy a Notcoin (NOT) továbbra is lefelé irányuló nyomással szembesülhet.

Míg a túladott RSI jellemzően egy potenciális visszapattanást jelez, a tartós eladási nyomás tartós gyengeségre utal.

Ha a Notcoin (NOT) nem tudja fenntartani a jelenlegi támaszszinteket, akkor további jelentős veszteségek felé veheti az irányt.

Ezzel szemben a 0,0150 dolláros ellenállás feletti fellendülés némi enyhülést hozhat, és potenciálisan érvénytelenítheti a medvés tézist.

Következtetés

A kriptopénzek piacán jelentős volatilitás tapasztalható, a Toncoin (TON) és a Notcoin (NOT) árfolyama tükrözi a szélesebb piaci hangulatot.

Eközben a Minotaurus (MTAUR) felkeltette a közösség figyelmét, mivel sok résztvevő spekulál arra, hogy hasonló mintákat követhet, mint a Toncoin (TON) és a Notcoin (NOT) a fellendülésük időszakában.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!