A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron.

A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes kriptovalutákat, amelyek magas hozamra képesek.

Ebben a légkörben figyelemre méltó riasztás érkezett a Toncoinnal kapcsolatban, ami reflektorfénybe helyezte azt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben öt olyan kriptovalutát vizsgálunk meg, amelyek kiemelkednek a jelenlegi piacon, és betekintést nyújtunk a feltörekvő lehetőségekből tőkét kovácsolni kívánó olvasóknak.

A CYBRO előértékesítése: Ismerje meg az első, robbanásban lévő Earn Marketplace-t

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto keresetekhez.

A platform 2024 második negyedévében indul, és kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

kripto
Forrás: X

A CYBRO mostantól vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,015 dollártól darabonként, ami elképesztő, 75%-os kedvezményt jelent.

A tokenek tulajdonosai preferenciális hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan, fokozott jövedelemtermelésre alkalmas eszközökkel ruházza fel a felhasználókat, mint a staking, a leverage farming és a kölcsönzés.

A Blast versenyképes kamatlábait fokozva a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amelyet a legmodernebb kripto-fiat és önmegőrző opciók erősítenek meg.

A stakingen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív airdropot, a piaci cashback-et, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>CYBRO előértékesítés jelenleg is él<<

Az Avalanche piaci jelenléte a közelmúltbeli visszaesés ellenére is növekszik

A közelmúltban az Avalanche jelentős értéknövekedést tapasztalt, amely lelkes érdeklődést váltott ki a kriptoterületen.

A jelenlegi piaci hangulat egy lehűlési időszakot sugall, az árak visszahúzódnak a magasabb szintekről.

Mindezek ellenére az Avalanche elmúlt hónapokban elért erős teljesítménye arra utal, hogy a befektetők egyre jobban bíznak az érme potenciáljában, amit az érme technológiai erősségei és a bővülő ökoszisztéma hajt.

Az Avalanche alapjául szolgáló technológia gyors tranzakciós sebességet és skálázhatóságot ígér, a digitális valuták világában nagyra értékelt szempontokat.

Az ökoszisztéma vonzza a fejlesztőket és a projekteket, ami az érme erős jövőjére utal.

Noha a jelenlegi hangulat hezitálást mutat, az Avalanche alapvető jellemzői és elfogadottsági aránya pozitívan befolyásolhatja az értékét, és vonzhatja a felhasználókat és a befektetőket egyaránt.

A Chainlink ellenálló képességet mutat vegyes jelzések közepette

A Chainlink iránti piaci hangulat óvatosan optimistának tűnik. A legutóbbi ármozgások a vevők és az eladók közötti kötélhúzásra utalnak, egyensúlyt találva egy kulcsfontosságú szint közelében.

Egyértelmű irány nélkül a Chainlink úgy tűnik, hogy konszolidációs fázisban van, és várakozással tekint egy lehetséges kitörésre.

A befektetők a közelmúltbeli támasz- és ellenállási szintek felé fordulnak, hogy a következő jelentős elmozdulásra utaló nyomokat találjanak.

Tekintettel a Chainlink decentralizált oracle hálózatként betöltött szerepére, amely hidat képez a valós adatok és az okos szerződések között, a piaci teljesítménye tükrözheti a blokklánc ökoszisztémában való elfogadását és felhasználását.

Amennyiben a hangulat pozitív irányba változik, megnövekedett bizalmat láthatunk a Chainlink hasznossága iránt, ami potenciálisan több partnerséget és integrációt vonzhat, ami alapvető fontosságú lenne a növekedés és az elfogadás szempontjából.

A Polkadot a piaci mozgások közepette változó tendenciákkal szembesül

A Polkadot úgy tűnik, válaszúton áll, mivel a közelmúltbeli piaci mozgások a kereskedők körében az optimizmus és az óvatosság keverékét sugallják.

A lefelé irányuló rövid távú nyomás ellenére az elmúlt hat hónapban tapasztalt jelentős emelkedés hosszabb távon a pozitív hangulatot tükrözi.

A befektetők a jelek szerint gondosan figyelik a kulcsfontosságú árszinteket, reménykedve a felfelé irányuló áttörésben, de tudatában vannak a lehetséges eséseknek.

A Polkadot, amely a különböző blokkláncok együttműködésének megkönnyítéséről ismert, a kriptoközösség részéről változó mértékű érdeklődést tapasztalt.

A közelmúltban elért teljesítményének vegyes technikai jelei a növekedést remélő vevők és a visszavágó eladók közötti kötélhúzáshoz vezethetnek.

Következtetés

Összegezve, bár az AVAX, a LINK és a DOT elismert nevek a kriptopénzpiacon, rövid távú potenciáljuk nem biztos, hogy olyan nagy, mint amire egyes befektetők számítanak.

Helyette a CYBRO-ra kell összpontosítani, egy innovatív platformra, amely a szektor megzavarására készült aEarn Marketplace-el.

A 2024-es bikafutás kibontakozásával a CYBRO-ban való korai szakaszban való részvétel a token előértékesítésén keresztül figyelemre méltó lépés azon befektetők számára, akik a Blast blokklánc természetes hozamképességeiben rejlő lehetőségeket szeretnék kihasználni.

A platform 2024 második negyedévére tervezett első kibocsátása stratégiai belépési pontot jelent a befektetni szándékozók számára.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

73 ezer dollárnál indulhat meg a bitcoin szárnyalása

A bitcoin árfolyamának a visszatérése 73.000 dollárra fontos fordulópont lehet az eszköz számára, de egyelőre nagy az ellenállás. Szökési sebesség A szökési sebesség egy olyan kifejezés, amelyet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!