A Telegram Notcoin (NOT) és a JasmyCoin (JASMY) 140 %-os kripto rallyja az RCOF kemény versenyével néz szembe

-


Vendégbejegyzés


A Telegram tulajdonában lévő Notcoin (NOT) ismét emelkedik, miután a bevezetését követően azonnal dömpinget indított.

Eközben a JasmyCoin (JASMY) igyekszik visszaszerezni a korábbi csúcsokat, mivel 12 hónap alatt 832%-ot nyert.

Az RCO Finance (RCOF) azonban hatalmas, 3000%-os előértékesítési pumpával hívja ki a NOT és a JASMY emelkedését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kérdés azonban az, hogy az RCOF uralni fogja-e a DeFi szektort? Derítsük ki!

A Notcoin a kezdeti zuhanás után újra teret nyer

A Notcoin az egyik legnépszerűbb Telegram-alapú kriptó, amely a közelmúltban érkezett a színtérre.

A Telegram felhasználók már azelőtt képesek voltak farmolni a NOT-ot, hogy végül tőzsdére került volna, így egy nagy közösséget építve a korai tulajdonosokból.

Azonban, miután május közepén bevezetésre került a főbb tőzsdéken, köztük a Binance-en és másokon, az ára 0,0046 dollárra zuhant. Ez a zuhanás abból adódhatott, hogy a NOT farmerek tömegesen eladták a birtokukban lévő részvényeket.

A NOT most azonban egyre nagyobb lendületet vesz. A token ára az elmúlt héten 80,9%-kal emelkedett, és 0,0219 dollárra emelkedett.

Az elemzők úgy vélik, hogy a Notcoin iránti megnövekedett érdeklődés az oka ennek a pumpának. A NOT kereskedési volumene a mélypontján mért 88,5 millió dollárról közel 2,3 milliárd dollárra emelkedett.

Mindeközben a szakértők szerint a NOT ebben a hónapban akár 0,0323 dollárra is emelkedhet, ha ez a megnövekedett érdeklődés tartósan fennmarad.

A JasmyCoin lenyűgöző visszatérésbe kezdett

A JASMY ismét felfelé tart, miután fennállása nagy részében gyengén teljesített.

A token kezdetben 4 dollár fölé szökött, mielőtt bizarr módon 0,050 dollár alá esett, és ott is maradt, eltekintve egy rövid emelkedéstől, ami 2021 végén 0,220 dollárra emelkedett.

A JASMY azonban elképesztő árfolyamnövekedést tapasztalt az elmúlt évben. A token ez idő alatt több mint 800%-kal ugrott meg, és 0,040 dollárra emelkedett.

A szakértők szerint ezt az emelkedést a 2023 végén kezdődött kriptorally hajtotta.

A JasmyCoin számára ez az általános kriptorally segített a fellendülésben. A traderek is nagyobb figyelmet fordítanak a tokenre, mivel a kereskedési volumene a 2023. november eleji 34,4 millió dollárról 2024 júniusára körülbelül 240 millió dollárra emelkedett.

Elemzők szerint ezért a JASMY ebben a hónapban 0,056 dollárra emelkedhet, ha ez a fantasztikus futás folytatódik.

Az RCOF epikus előértékesítési pumpája a NOT és a JASMY fölé helyezi.

Az RCOF az RCO Finance natív tokenje, amelynek teljes készlete 800 millió token. Az RCOF jelenleg is megvásárolható az előértékesítése során.

Az előértékesítés 1. szakaszában az ár 0,01275 dollár. Az ebben a szakaszban az előértékesítésben részt vevő befektetők az előértékesítés 2. szakaszába lépve lenyűgöző, 169%-os nyereséget kapnak a kezdeti befektetésükön.

Az RCOF 0,4 – 0,6 dolláros bevezetésekor végül kolosszális, 3000%-os nyereségre tehetnek szert.

Az előértékesítési nyereség mellett az RCOF-tulajdonosok jutalmakat kapnak a tokenjeik tétbe helyezésével.

Az RCO Finance kereskedési platformján beszedett kereskedési díjakból is jelentős kedvezményekre lesznek jogosultak. Ezenkívül a birtokuk 1%-6%-át osztalékként fogják keresni.

Bár mindezek csodálatosak, az RCO Finance ennél sokkal többet kínál. Egy különösen nagyszerű funkciója a betéti kártyái.

E kártyák olyan digitális eszközök, amelyek különböző DeFi protokollokban és projektekben való tulajdoni részesedést képviselnek.

A kártyatulajdonosok ezeket a kártyákat tranzakciókra használhatják a DeFi teljes területén, és arra is, hogy fiat pénzeket kriptopénzre váltsanak.

Ez a hatalmas előértékesítési nyereség és a forradalmi ajánlatok biztosítják, hogy az RCO Finance magasan áll a Notcoin és a Jasmycoin között.

Notcoin

Tedd kriptovagyonodat az RCO Finance-nal!

Az RCO Finance segítségével két elsődleges módja van a kriptósiker elérésének.

A megbízható AI robótanácsadó segítségével okosan befektethet és kereskedhet a kripto milliókhoz vezető úton.

Másrészről, megvásárolhatja az RCOF-et, és nézheti, ahogy a profitja növekszik, ahogy az árfolyam az egekbe szökik. Hozzon helyes döntést még ma, és kezdjen el sokat keresni!

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!